sunnuntai 28. syyskuuta 2014

#granit#boconcept

Helsingin reissulla kävimme Granitin lisäksi juuri avatussa BoConceptin liikkeessä Mannerheiminkadulla. Liike oli hienosti sisustettu ja sieltä saa varmasti mukaansa niin ideoita kuin uusia mielitekoja. Itse nappasin hyllystä viiden euron hinnalla pienen kynttiläjalan. Kotona se aseteltiin sitten Granitista hankkimani betonisen alustan päälle yhdessä vanhan Ikean kynttiläjalan kanssa.




Granitista halusin myös uuden betoniruukun. Olen jotenkin erityisen ihastunut niihin. Siinä on ihan tarpeeksi betonia minun makuuni. Ihastelen toki muiden kodeissa ja kuvissa vaikkapa  betonilattioita, mutta itse en ole ollut niin suurina pintoina betoniin valmis.


Tässä lopuksi vielä pieni pala yrityksestäni kokeilla edellisessä postauksessa esiteltyjä puulootia eri paikoissa. Olohuoneen televisionkatselupuolen sisustus on edelleen vaiheessa....tuo pöytälamppukin on yksi asia, johon olen miettinyt jotakin sopivampaa. Asetelmaan sattui kuitenkin muuten mielestäni hauskasti eri muodot neliöstä pallon kautta kolmioon. Mutta siitä olohuoneesta lisää tässä piakkoin. Yhden aivan hauskasen löydön sinne teinkin jo!




maanantai 22. syyskuuta 2014

Helsingin tuliaisia

Kävimme viikonloppuna aikuisten reissulla Helsingissä. Hyvää seuraa, hyvää ruokaa, hyvää juomaa ja vähän liikaa valvomista.  Sokerina pohjalla shoppailua Granitissa.  Ja tarttuihan sieltä sitten pari juttua mukaankin....Ihan mahtavat loodat vai mitä sanotte? Täytyykin stailata niitä nyt ympäri kämppää. Jotenkin vaan oikea työni meinaa haitata tätä sisustushommaa. Merkillistä. ;)


lauantai 13. syyskuuta 2014

Tykkään ja haluan.

Pikku hiljaa alkaa minunkin mieleni siirtyä syksyä kohti. Ja sen myötä sitten sisätiloihin ja sisustusjuttuihin. Päässä olisi juttuja niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin. Muutama juttu tarvitaan ihan oikeastikin, mutta muutama...oih. Eikös se europotti tullut Suomeen?  Pitääkin käydä tarkistamassa laput. ;)





Kuva: Iittala, Blomingville, Bruka Desing


torstai 4. syyskuuta 2014

Sisäänkäynti


Sisäänkäyntimme on saatu pikkuhiljaa mukavamma näköiseksi. Viime sunnuntaina ahkeroimme koko päivän taas pihahommissa...muutamia uusia pensaita, rikkaruohoja ja uuden suunnittelua. Kyllähän te tiedätte...

Ovensuun mustaan ruukkuun istutin uuden tuijan (arvaatte,miten sen vanhan kävi...) ja sen kylkiäisiksi jonkinsortin kanervan ja kaalin. Kolmatta kasvia en pysty millään muistamaan nimeltä. Hortensia vetelee sekin kaiketi viimeisiään, mutta vielä se kelpasi minusta tuohon ihan mainiosti. Hiekka se vaan tuolta pihalta kantautuu lahjakkaasti tuohon terassille.

 Pihan ja parkkipaikan reunamille istutin pienen rivin marja-aroniaa. Niissä näyttäisi olevan lupausten mukaisesti oikein kaunis syysväri. Lupausten mukaan ne tuovat melko nopeasti myös näkösuojaa, sillä tuosta kohdin tieltä näkee pihaamme melko esteettä. Vieressä olevan havupainoitteisen istutusalueen kasvit ovat yhtä timanttituijaa lukuunottamatta jopa kasvaneet! Tuija otti helteistä ja emännän kastelulaiskuudesta pahasti nokkiinsa, mutta riipparaita on kasvanut sen sijaan niin, että menee pitkin maata. Pitääköhän sitä jotenkin leikata? Tietääkö kukaan?
Pihahommat houkuttelisivat vielä tässä näin syksylläkin muutaman lisäkasvin osalta, mutta saapa nähdä tapahtuuko enää mitään. Tuijarivistönkin alaosasto vaatisi rajua nyppimis/kaivamisoperaatiota.Voi hyvin olla, että intoni lakoaa niiden kanssa pakertaessa...vai tulisiko sieltä joku talkooapuun? ;)

maanantai 1. syyskuuta 2014

Tää on niin tätä

Maanantai. Päiväkotiin, töihin, kauppaan, päiväkotiin, kotiin (kotona viikonlopun puunauksesta huolimatta alkukantainen räjähdys) tiskikone tyhjäksi, tiskikone täyteen, chili con carne tulille, tavaroiden keräys, imurointi, ruokailu, treenikamojen etsiminen, jalkapallopeli, voimistelutreeneistä haku, iltapalan laitto, hampaiden pesu, silitys, suukkoja, blogi ja sänky. Huomenna uudestaan. 8)

Piti ikuistaa hetki ennen huomista alkukantaista räjähdystä. Ihan vain muistukseksi itselleni, kun alan huomisen raivausoperaation. Jep, lopussa se kiitos seisoo. Saisi tosin seistä tovin pidempään...







Reipasta viikkoa teille kaikille! Tulkaahan jättämään omatkin kuulumisenne!

ps. Arkisempaa menoa voi seurata villa Luhdan instragramista, yritänpä olla siinäkin taas aktiivisempi...