lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kuranen juttu

Pihalla on siis tehty tämän viikona aikana parannustöitä. Maata on muotoilu uuteen uskoon ja kaivo (se sama, jota kahden muun maanrakentajan mielestä ei voinut enää muuttaa minnekään...) siirrettiin sille kuuluvalle paikalle. Lisäksi suunnitelmien mukaan pihalle lisättiin yksi salaoja. Toivottavasti vedet siirtyvät nyt oikeille paikoille. Nyt piha onkin sitten siinä kunnossa, että erään kaivurinihastelijan on siirrettävä leikkinsä muualle. Vaikka kuraahan se vaan on!:)
Samalla edellämainittujen hommien lisäksi paikoilleen laitettiin betonituet pylväsvalaisimia varten. Seuraavaksi pihaan levitetään multakerros ja sitten odotetaan sopivia istutusilmoja. Siihen saumaan on sitten pakko toivoa vähän sadettakin,vaikka ei kyllä millään tahtoisi.

Eräs kaivurinihastelija ihastelupuuhissa.
3 kommenttia:

  1. Meidänkin pitäisi laittaa pylväsvalaisimet ja muutkin pihahomma odottaa sopivia kelejä.

    VastaaPoista
  2. Heippa! Törmäsin blogiisi Antin Tehdään talo -blogissa. Rakennamme paraikaa Rentukkakadulle, ja tarkoitus on muuttaa toukokuussa. Olemme mieheni kanssa pitäneet päiväkirjaa raksan tapahtumista os. villaniskala.blogspot.com. Ei mitään näin hienoa kuin sinulla. On kiva tutustua tuleviin naapureihin. Mieheni taisi nähdä teidät tänään virpomassa ;=)

    VastaaPoista
  3. Moikka naapuri! Ja tervetuloa hoodeille, kiva, että pääsette pian jo muuttamaan! Tutustutaan sitten varmaan paremmin. Ja täytyykin käydä kurkkailemassa blogia, taloa olen ulkoapäin ilmeisesti jo kurkkailutkin!8) Käytiin juu virpomassa...parin vuoden päästä vilskettä silläkin saralla varmaan aika paljon enemmän. Nyt päästiin apajille melkolailla ainoina. ;) Kiva, että jätit viestin.

    VastaaPoista