maanantai 14. heinäkuuta 2014

Tuoleja pöydän ympärillä

Kesä ja helle ovat vieneet mennessään...ja jalkapallo. Kuvia on kyllä odottelemassa, kunhan tässä nyt saan aikaiseksi.
Tulin nyt kuitenkin pikaisesti täräyttämään muutaman kuvan ruokapöytämme ympäriltä, vaikka sen ympärillä ei näillä ilmoilla olekaan pahemmin istuskeltu. Eräässä rakenteilla olevassa talossa, kun mietiskellään jo tulevia sisustusratkaisuja ja tuolien yhteensopivuutta on pähkäilty. Niinpä lupasin yrittää auttaa, koska meillä sattuu samanlaisia tai ainakin samanoloisia tuoleja täällä  kotona olemaan.
Toivottavasti saamme joskus nähdä, millaiseen ratkaisuun siinä kodissa sitten oikean hetken koittaessa päädytään.
Pohdinnassa on siis ollut, sopiiko BoConceptin London-tuolien vierelle myös pinnatuolit. Meidänkin ruokapöydän ympärillä on hieman sekalainen seurakuntatuoleja, mutta pinnatuoleja en ole sinne ottanut mukaan. Nämä meillä olevat pinnatuolit näyttäisivät olevan istunmakorkeudeltaan hieman matalampia kuin London-tuolit, lieneekö siksi, etten niitä ole pöydän ympärille laittanut.  Muuten olen kyllä sitä mieltä, että tottahan toki pöydän ympärille mahtuu, millaisia ihmisiä ja tuoleja tahansa!;)

2 kommenttia:

 1. Oi jee, kiitos kuvista ja koko postauksesta! Huomasin itse asiassa saman, että meidänkin pinnatuolien istumakorkeus on matalampi kuin Londoneissa. Olenkin työstänyt asiaa viime päivinä ja aiheesta on pian tulossa myös postaus blogiini. Hauska siis, että sinäkin juuri kirjoitit tästä! Ulkonäkönsä puolesta tuolit kyllä sopivat kivasti vierekkäin. :) Mutta omien pohdintojeni tulos siis pian tulossa blogiini!

  Aurinkoisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos kelpas. Ja käyn kyllä kurkkaamassa, minkälaisen ratkaisun olet keksinyt. Aurinkoa myös sinne!

   Poista