perjantai 14. marraskuuta 2014

Eteisessä näyttää tältä

 Eteisessä näyttää tällä hetkeltä tältä. Itse asiassa siis melko samanlaiselta kuin aiemminkin. Pieni muutos on kuitenkin tapahtunut. Pohdin pitkään, minkälaisen penkin/ säiltyslaatikon ostaisin eteisessä olevien kahden ruskean laatikon tilalle. Ja sitten ykskaks tajusin, että laatikothan voi suihkumaalata (Miksi en ollut sitä aiemmin keksinyt?!) Niinpä purkillinen valkoista maalia suihkupullosta koreihin ja nythän ne passaavat siihen ihan kivasti. Plussana se, että laatikoissa olevat tavarat saivat säilyttää paikkansa ja hei, aika halpaa!

 Eteisessähän on muuten muutama muukin itse tuunattu juttu. (Idea naulakkoon onnapattu aikoinaan ihanasta Puistolassa -blogista.)


4 kommenttia:

 1. Tulipas kivat noista koreista ja sopivat jotenkin tekstuuriltaan tuohon paperinaruryijyynkin, jotenkin "kuuraisen" oloisia molemmat :)
  Äkkiä en keksinyt, että mihin tuota pyykkipoikahärveliä käytetään? Onko siinä muistilappuja vaiko märkiä tumppuja vai mitä yleensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Olin muka vastannut sulle jo kerran, mutta eipä sitä missään näy... Uusi yritys siis..Olen samaa mieltä, että korit sopivat kyllä kivasti juuri ryijyn ja seinän (Tuntoa) pariksi. Kiitos! Ja heh! Pyykkipoikahärvelillä on justiinsa niin paljon käyttötarkoituksia kuin itse keksii. Ei siinä itse asiassa ole kauheasti mitään vielä roikkunut....odottaisiko joulukortteja? Vaikka ei nuo tumputkaan huono ole, varsinkin, kun parit ovat aina hukassa! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Ihania joulunodotuspäiviä sinne päin!

   Poista