tiistai 16. joulukuuta 2014

Jotain punaista

Huh. Saimme yläkerran osalta sen perusteellisemman joulusiivouksen tehtyä. On siinä aika homma. Mutta kyllähän kunnon siivous nyt kuuluu tähän joulun odotukseen. Minä, kun kuulun vielä siihen koulukuntaan, jonka mielestä kaapitkin on laitettava tiptop ennen kuin joulu voi lopullisesti tulla taloon. (Onhan ne kaapit, herranjestas, joskus siivottava... ;) ) Nyt voikin sitten jo hyvillä mielin laitella ne loput joulujutut esille. Ja vaikka olen tässä huudellut, että tänä vuonna joulun väreinä ovat puu ja vihreä, niin kyllä jotain punaistakin on hiukan laitettava. Vaikka nyt sitten tuonne yläkertaan. Jos ei muuta niin vaikka pihlajanmarjoja. Niin kauniin punaisia ja sopivasti vähän ryppyisiäkin.4 kommenttia:

 1. Täällä on vielä joulusiivous edessä, viikonloppuna ajattelin tehdä. Kyllä ripaus punaista kuuluu jouluun, minun mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinnekin siivouksiin. Tuleehan se joulu toki vähemmälläkin, mut toisaalta kyllä puhtaassa kodissa joulukin maistuu makeammalta. Ja kyllä, jotain punaista pitää olla.:)

   Poista
 2. Ihanaa, kun myös joku toinen siivoaa kaapit jouluksi, vaikka ei siellä juhlaansa vietä! Vaikka kuinka Martat ovat jo aikoja sitten armahtaneet tuon siivouksen suhteen, niin kyllä kunnon siivous on paikkansa ansainnut.
  Tuolla edellisen postauksen kuvissa oli Festivon kynttilänjalkoja, jostain luin, että ne ovat tulleet taas muotiin. Taidankin omani ottaa myös esille näin jouluna. Hyvää joulua sinne Villa Luhtaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Kuka siellä kaapissa nyt istuiskaan, mutta onhan ne kaapit joskus aina siivottava. Joulu on just passeli ajankohta sille. Ja kun ajoissa aloittaa, niin ei hikeenny. ;)
   Minusta Festivot ovat kauniit, kai ne jotenkin muodissakin on :) . Omani olen saanut lahjaksi, ostanut kirppikseltä ja yhden taisin saada äidin kaapeista. Hyvää joulua myös sinulle!

   Poista