perjantai 9. tammikuuta 2015

Kysymyksiä

Uusi vuosi, uudet kujeet.
Ei kuulkaas täällä. Ihan on samat nurkat ja sohvatyynyt. Ei ole hankittu keväisiä tulppaaneja pöydälle. Ei ole tehty kollaasia viime vuoden parhaista paloista eikä ennustettu trendejä tälle vuodelle.:)


Ennemminkin täällä on jämähdetty vanhaan. Mietitty, mistä sitä kirjoittaisi ja mistä kohtaa huushollia sitä ei vähään aikaan olisi kuvia napattu. Pohdittu, riittääkö aika ja into. Todettu, että intoa kyllä varmaan olisi, mutta onko aihetta. Aloitettu juttua  ja painettu sitten pitkään ja hartaasti deleteä. Yritetty miettiä, pitäisikö laajentaa aihepiiriä ja todettu sitten, että ei ehkä sittenkään. Kuvia kuraisista kintaista ja kiireellä tehdystä kinkkukiusauksesta...
Mietitty (sisustus)blogeja noin yleensä. Mistä ne aiheensa ammentavat, mikä juttu vetää joissakin blogeissa puoleensa, miksi joihinkin (samoihin) nurkkiin palataan aina uudestaan ja uudestaan? Kerrotaanko eri blogeissa samat jutut vuodesta toiseen? Koska niihin kyllästytään? Mistä minä inspiroidun? Mistä sinä inspiroidut?


 

Ehkä tämä tästä taas suuntansa ja päämääränsä löytää....

Ihanaa viikonloppua kuitenkin kaikille!
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä tää tästä, mut jos nyt oppisi edes hiukan paremmin valokuvaamaan, niin vois saada uutta jutun juurta. Just nyt tuntuu, et, jos jonkun idean saa, niin kaatuu sitten viimeistään surkeisiin kuviin. Mut kuten todettua, kyl tää tästä iloks muuttuu.:)

   Poista
 2. "Aloitettu juttua ja painettu sitten pitkään ja hartaasti deleteä."

  Kaiva mieluummin se DELETE-nappi kokonaan vaikka ruuvimeisselillä irti, heitä roskiin - ja anna tulla vaan spontaanisti sen mitä on tullakseen... ;) Kyllä mä luulen, että kaikille teksteille löytyy lukijoita, ja kaikki kuulemiset/päivitykset ovat ihan mielenkiintoisia.

  VastaaPoista
 3. Tuttuja ajatuksia :) Kaunis tuo puuhelminauhasi! Taidanpa tietää, mitä teen kaapissa oleville puuhelmilleni... Kiitos inspiraatiosta ♥

  VastaaPoista
 4. Kiva, jos sait inspistä! Mulla on noihin puuhelmiin pikkuinen himo.;)

  VastaaPoista