sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Uuteen nousuun!

Hei te siellä ruudun toisella puolella!

Toivottavasti teitä siellä vielä kuitenkin jokunen on...Blogi on ollut tauolla vähän tahtoen ja vähän enemmän tahtomatta. Ensin oli niitä jo mainittujakin ideanpuutteita ja sitten, kun alkoi tulla muutamia ideoita, olikin teknisiä vaikeuksia valokuvien kanssa. Yritän edelleen saada niitä ratkaistua, mutta päätin näin hiihtoloman kunniaksi lykkiä blogin uuteen nousuun!

Hiihtoloma starttasi käyntiin ihanan vaaleanpunaisesti ystävänpäivänä. Mikäs sen parempaa kuin ihanat pastellisävyt lautasella ja sen ympärillä. Suu makeaksi, nam.
Lomalle ei kai pitäisi suunnitella sen kummempia hommia, mutta minun to do -listalle on kertynyt tavaraa aina pikku jutuista maalausurakkaan asti. Se jääkin sitten nähtäväksi panostanko ihan oikeisiin töihin vai kerätäänkö listalta vain nämä herkuimmat kohdat >
 Tänään sentään sain jo aikaiseksi peitellä tuijarivimme. Vihreät huput yllään tuijarivi alkoikin näyttää sen verran komealta että voi olla, että huput saavat olla tuijien yllä talvet kesät...(vai saako jostain muovituijia...siinä olisi markkinarakoa!) ;)

Näillä herkullisilla eväillä lähdemme siis kipuamaan kohti uutta kukoistusta, uutta kevättä, uutta nousua. Herkullisena yksityiskohtana mainittakoon sekin, että blogille vauhtia lykkii tästä eteenpäin myös liittyminen Turun alueen blogiyhteisöön Åbloggareihin.

ps. villaLuhta löytyy myös instagramista, tervetuloa sinnekin!

2 kommenttia: