lauantai 17. lokakuuta 2015

Keittiössä
Keittiössä näyttää tällä( kin) hetkellä tältä. Mustaa, valkoista,vähän puuta ja ripaus vihreää.

Ps. Kuvani ovat tällä hetkellä näitä padiotoksia, sillä arjen kiireessä kameralla kuvaaminen on vaatinut liikaa aikaa ja energiaa. Mutta koska kuitenkin haluan pitää blogini jotenkuten hengissä, on teidän nyt tyytyminen näihin. ;)

4 kommenttia:

 1. Tykkään! Selkeää ja harmonista <3

  VastaaPoista
 2. Hei! Teillä on hetken olleet käytössä BoConceptin London tuolit. Ovatko ne kestäneet kuinka käyttöä? Suosittelisitko pienlapsiperheeseen? Minua kiinnostaisi kovasti tuleeko niihin helposti kolhuja? Minusta nämä ovat todella kauniit tuolit ja sopisivat meille, mutta pohdin niiden laatua ja olisi ihan mahtavaa, jos kuulisin teidän kokemuksianne tuoleista. Kiitos blogistasi!

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Ja anteeksi. Kommenttisi ja kysymyksesi oli jotenkin mennyt ihan itseltäni ohi. Tuolit ovat erittäin hyvät istuttavat. Pieni kolhu on tullut joihinkin tuoleihin tuohon selkänojan reunaan, joka osuu pöytään, kun tuoli työnnetään pöydän alle. Muuta huonoa sanottavaa niistä ei ole. Minun mielestäni ovat kyllä hinta-laatu -suhteeltaan oikein passelit!. Itsekin pitäisi muutama ostaa lisää. Toivottavasti oli apua. :) Vaikka epäilen, että olet jo hankkinut tuolit. :)

  VastaaPoista