torstai 7. helmikuuta 2013

Raksahommia

Talobit on tällä viikolla ollut tekemässä talollamme toista tekniikkaviikkoa. Sekä putkimies että sähkömies ovat vaikuttaneet asiansa osaavilta. Työt aloitettiin yläkerran lattialämmitysputkistojen laitolla ja siitä on sitten siirrytty eteenpäin. Kovasti näytti talolla olevan jos jonkinmoista peliä ja vehjettä. (Huomaatte varmaan, että naisnäkökulmasta näille ei oikeita nimityksiä löytynyt.)
Hieman murhetta ja ylimääräistä työtä aiheutui kyllä siitä, että Talobitin toimittama logimme oli tuettu puilla lattiabetoniin. Näitä puita piti sitten erikseen käydä siellä piikkaamassa, jotta hommat saatiin etenemään. Kiitos ahkeran mieheni,  tämäkin asia saatiin hoidettua parhain päin ja piikkaus tuli tehtyä! Kiitos tietysti myös muille asianosaisille.
Olisi kuitenkin ollut mukavaa, jos login paikalleen tuoneet olisivat ottaneet asian jo alunperin huomioon...



Lattialämmitysputkistoa yläkerrassa

Ne pelit ja vehkeet...
Tässä piikkaushommat jo tehtynä

Huomiseen mennessä kaiken (Tekniikkaviikko 2) pitäisi kuitenkin olla kunnossa, jotta valu saataisiin tehtyä lähipäivinä.

Tällä viikolla on aloitettu myös talon ulkoverhouksen kanssa puuhastelu. Talon ulkoseiniin laitetaan ensin koolaukset ja sitten rappauslevyt. Ja kun säät sitten sallivat, talo rapataan rakennusmääräysten mukaisesti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti