perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kesälakanat

Olen ollut tähän asti aikalailla päiväpeittoihminen. Siis sellainen, jonka mielestä sänky näyttää pedatulta, siistiltä ja kuvauskelpoiselta, kun siellä on päiväpeitto. Nyt olen kuitenkin pikkuhiljaa päässyt myös rennompien petausten makuun. Niinpä päätin napsaista kuvan makuuhuoneestamme, kun olin pedannut sen vain suht rennosti kesäiseen malliin ja ilman sitä päiväpeittoa. (Miehen ilme oli kyllä ihan näkemisen arvoinen, kun hän huomasi, että kuvien joukossa oli kuvia sängystämme...)

 Itse makuuhuoneelle ei ole muuton jälkeen kyllä tapahtunut mitään. Siellä ei edelleenkään ole verhoja eikä kattolamppua. Sopivia ei kertakaikkiaan ole tullut vastaan. Olen pitkään harkinnut myös makuuhuoneen kahden seinän maalausta ja/tai tapetointia, mutta siihenkään en ole löytänyt vielä sopivaa ratkaisua.

 
Tällä hetkellä nämä kesäisen hempeät lakanat riittävät kuitenkin makuuhuoneen "sisustamiseen". Kaikkea muuta mietitään sitten joskus syksyllä. Sinne on vielä matkaa. Onneksi.

4 kommenttia:

 1. Oi, huomasin, että sulla on pinnatuoli sängyn vieressä! Olen kerta kaikkisen ihastunut pinnatuoleihin ja onnekseni löysinkin niitä kolme kappaletta mökiltä. :) Nyt ne odottavat maalausta ja pääsyä uuteen kotiimme, joka valmistuu alkusyksystä. Kerrotko, mistä olet tuon yksilön löytänyt? Ja muistelenko oikein, että teillä on myös London-tuoleja? Olen nimittäin miettinyt, sopisivatko pinnatuolit ja London-tuolit yhteen saman ruokapöydän ääreen. Ovatko ne yhtään saman kokoisia? Itse en pysty niitä vertailemaan, kun ei meillä ole London-tuoleja. :D Pitäisi mennä vissiin mittanauhan kanssa johonkin liikkeeseen. :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Nämä meidän pinnatuolit ovat löytö vanhempieni naapureilta. Ovat hieman kuluneet, mutta ovat toistaiseksi saaneet olla ihan tuollaisinaan. Voin vaikka joku päivä kokeilla noita tuoleja London- tuolien kanssa ja napata malliksi muutaman kuva niin näet miltä ne saattaisivat yhdessä näyttää. ;) Ja jos mittaat omien pinnatuoliesi istumakorkeuden ja vertaat sitä London -tuoleihin niin sekin varmaan antaa osviittaa. Meillähän on ruokapöydän kanssa muutama vanha ja ihan erilailainen tuoli, mutta kyllä ne mun mielestä yhteen sopii.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jee, olisi tosi kiva nähdä kuva, jossa tuolit ovat vierekkäin! Kiitos jo etukäteen, jos sellaisen viitsit napata! Pitäähän nuo tuolit tosiaan vielä mitata, mutta ulkonäöllisesti meidän pinnatuolit ovat hyvin samanlaiset kuin teillä. Pinnatuolejakin on aika monenlaisia. Olisi kiva saada sisustukseen vähän uutta ja vanhaa rinnakkain ja tää voisi olla yksi sellainen kohde. :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää. Pitäis itsekin vaan uskaltaa "olla" ilman päiväpeittoa :)

  VastaaPoista