keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Mistä me satumme tykkäämään

Mulle on alkanut pikku hiljaa selviämään, että me ihan oikeasti ollaan rakentamassa taloa. Tähän saakka olo on ollut jotenkin sellainen, että tuntuu kuin katselisi jonkun muun tekemisiä. On lueskellut muiden blogeja ja ajatellut, että tuolla nuo rakentavat. Jotenkin tätä omaa blogiakin oli alettava kirjoittamaan, jotta koko asia realisoituisi etenkin itselle.

Tontti, talo, raksa...koti? Tuolla tavalla se kai menee? Pikku hiljaa peltopläntistä alkaa tulla meidän koti. Sitten joskus. Toki talosta on ollut ajatuksia ja mielikuvia, mutta vasta nyt on jotenkin oikeasti alkanut heräämään siihen, että sinne taloon saa ihan itse ja oman mielen mukaan suunnitella ja toteuttaa jotakin, mistä me satumme tykkäämään (rahapussin ja pankin sallimissa rajoissa tietenkin).

Iltaisin on kiva katsella kuvia ihanista (valkoisista) keittiöistä, suunnitella huonekalujen paikkoja, etsiä sopivia kiintokalusteiden toimittajia jne. Ihanaa on varmasti sitten joskus myös lukea täältä, että tuo kaikki on joskus tuntunut ihanalta.8) 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti