tiistai 6. marraskuuta 2012

Portaita ja päivitystä


 Portaista saimme tarjouksia viidestä eri firmasta (Hoviportaat, Tähtiporras, Lappiporras, Jaleportaat ja Westwood) Tarjouspyyntö tehtiin portaista niin puukaiteilla kuin lasikaiteillakin (joissakin tarjouksissa tarjous sisälsi myös aulan lasikaiteen). Niinpä riippuen tarjouksen sisällöstä tarjoukset vaihtelivat aina reilusta kolmesta tuhannesta aina kymppitonniin asti. Tutkimme siis tarkoin tarjousten sisältöjä, teimme tarkennuksia, vertailimme hintoja ja käytiinpä portaita aina Vantaan Omakotimessuilla asti katsomassa. Lopulta olemme päätymässä yllä olevaan malliin, joka on Hoviportaiden Virgon-mallistosta. Mustaa emme ota, vaikka voisihan se tuoda särmää sisustukseen. :) Lopulliset värivalinnat tehdään sitten joskus keväällä tai kesällä, kun sinne asti päästään. Mutta onpahan taas yksi päätös vähemmän listalla.
Tontilla on kantava laatta valettu jo viime viikolla valmiiksi, joitakin sähkötöitä on ilmeisesti tehty ja autokatoksen pohjatöitä on tehty myös. Pintamaita on myös raivattu. Maalämpökaivoakin oltaisiin tällä viikolla tultu jo porailemaan, mutta sitä siirrettiin ensi viikkoon muiden asioiden edeltä.
Pienetkin (epäselvät) asiat tontin töissä aiheuttavat monta monituista pientä puhelua,  joita mies sitten joutuu hoitamaan. Ja vaikka miehen työ onkin sen laatuista, että kovin paljon puhelimessa ei ehtisi roikkua, on kaikki asiat sentään saatu hoidettua. Siinäpä se  pähkinänkuoressa viime päivien osalta. 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti