keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Ajatuksia wc-tiloista

Kuva: Suomen asuntomessut, Villa IloKuva: Desingtalo (asuntomessut Tampere 2012)


Kuva: Ystävän vuonna 2011 valmistunut ihana koti


Kuva: Opdeco


Kuva: Sisustus ja Sepustus (asuntomessut)

Kuva: Suomen asuntomessut, Talo Honkonen
Kuva:Suomen asuntomessut , Talo Encore
Kuva: Suomen asuntomessut, Villa Rusko

Kuva: Merkintöjä melukylästä (asuntomessut)
Kuten olen jo monta kertaa tainnut jo todeta, sisustusvalinnoissa yritetämme pysyä yksinkertaisessa ja ajattomassa linjassa. Jotenkin sitä kuitenkin välillä miettii, ovatko valinnat siinä tapauksessa tylsiä ja mitäänsanomattomia. Pitäisikö johonkin laittaa vähän väriä, kuviota, blingblingiä
Jotenkin wc- tiloihin(kin?) houkuttaisi laittaa valkoisen laatan lisäksi jokin juttu. Onko se sitten tehostelaattaa tai esimerkiksi maalattua pintaa, kuten ensimmäisessa kuvassa? Laatan koollakin voisi saada aikaan erilaisia tunnelmia. Alakerran wc-kalustehan meillä on valkoinen harmaalla tasolla, yläkertaan olemme miettineet Ikean Godmorgon- malliston harmaata kalustetta. Yläkerran wc:n yhteydessähän on myös suihkutila, sinne voisi ainakin laittaa jotain muuta kuin pelkkää valkoista... (Vaikka tähän asti olenkin ajatuksissa joka kerta palannut valkoiseen, kun mietin jotain muuta. 8) ) Nyt vaan kaikilta villejä ideoita kehiin??

Ps. Harvemmin sitä on esimerkiksi asuntomessukohteissa esillä lasten pottaa, vaikka se varsin olennaisesti kuuluu useimman lapsiperheen wc- varustukseen....;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti