maanantai 22. huhtikuuta 2013

Tuntoa

Kuva: Tikkurila


Maaleista puheenollen...
(ja kun taas vietämme aikaa sairastuvalla, niin on aikaa kirjoitellakin)

Olemme suunnitelleet muutamaan seinään Tunto Kiveä. Kyseessähän on struktuuripinnoite, joka on tehty aidosta luonnonkivirouheesta. Tunto Kiveä saa myös sävytettynä ja sen levitys tapahtuu teräslastalla.

Käypä kurkkaamassa Toinen Kerros - blogista, miten hienolta Tunto näyttää vaikka välitilassa....Hmm...sitähän voisikin laittaa vaikka kodinhoitohuoneen välitilaan. Siihen, kun ei vielä ole mitään tarkkaan suunniteltuna.

5 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla! Ihan ääneen nauroin kun ensimmäisiä tekstejä luin - ihan kuin olisit kirjoittanut meistä ;-). Yli puoli vuotta hoin miehelle, että ei meistä ole rakennuspuuhiin. Sitten tuli ihana tontti myyntiin ja tässä sitä nyt sitten ollaan... Valmistalo piti olla meidänkin juttu, vaan eipä ollutkaan ja meidän toiveiden mukaisesti suunniteltu talo tulossa. Nyt odotellaan rakennuslupaa. Aurinkoista kevään jatkoa ja tsemppiä projektiin! Milloin on sisäänmuutto???

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! Näin se joskus menee tämä elämä. Älä koskaan sano älä koskaan.8) Oikein mukavia rakennuspäiviä teillekin ja tsemppiä! Tule joskus kertomaan kuulumisia! Niin ja se muutto...jospa joskus kesäkuun lopulla? Jos kaikki menee hyvin....8)

  VastaaPoista
 3. Hei, vielä kysymys. Teillä on ollut Talobit. Kun luin blogisi kokonaan läpi jäin miettimään tuota kohtaa missä kerroit teidän tehneen jonkun homman, jotta Talobit pääsi jatkamaan töitään. Sellainen kysymys heräsi, että miksi ko. homma jäi teille eikä Talobit hoitanut sitä?

  VastaaPoista
 4. Edelliseen liittyen tarkoitin siis sitä piikkausta...

  Ja lisäksi kirjoitit, että Talobitin tavarantoimitus tuli hyvin aikaisessa vaiheessa. Kuinka aikaisessa vaiheessa? Ja aiheuttiko se ongelmia varastoinnin osalta?

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Tavarantoimitus oli kyllä liian aikaisessa vaiheessa... Talobit tilaa tietyt tavarat suoraan Airwiselta ja epäilemme vahvasti, että Airwisen toimitus oli jonkin alustavan aikataulun mukainen ( kun joskus viime kesänä oli vielä kuvitelmia, että rakennushommat pääsisivät alkuun jo loppukesästä). Tavaratoimitus oli jo lokakuun alkupuolella, vaikka itse pystytys alkoi vasta marraskuun puolivälissä. Tämä aiheutti hieman ongelmia tavaran varastoimisessa. Itse logi nostettiin paikoilleen jo ennen raakavalua, ja revauslaudat jäivät valuun. Niitä piti sitten piikkailla sieltä pois. Tosin, reklamointi asiasta johti siihen, että Talobit antoi alennusta ylimääräisestä työvaiheesta (radonputkituksesta).

  VastaaPoista