sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Valkoinen maisema?!

Valkoinen on ihana. Tosin tänään, kun lunta tuprutti (taas ja vieläkin) taivaan täydeltä, tuli siinäkin suhteessa kiintiö täyteen! Onneksi sisätiloissa valkoinen väri jaksoi  ilostuttaa! Viime viikolla talolla on nimittäin ollut hommissa tasoittaja. Ja kun minäkin viimein pääsin talolle tulosta katsomaan, siellä tosiaan näytti tasaiselta ja ihanan valoisalta! Valkoisuus sisällä siis IN. Ulkona OUT.

Neiti Näppärän huonetta

Keittiö oikealla, olohuone vasemmalla huurteisen linssin läpi kuvattuna

Makuuhuoneesta aulaan
Yläkerran aulaa, oikealla porrasaukko
Talolla on nyt myös maalämpö päällä. Ja lämmintä siellä onkin. Edellisen Talobit viikon jälkeen asia hoidettiin kuntoon ja kaikki on sujunut sen suhteen toistaiseksi hyvin. Tasoitushomman aikana talolla hurisemassa on myös jonkinlainen kosteuden kerääjä, mikäli nyt oikein asian ymmärsin...8)

Ps. Finnish Design Shopin ale ei jättänyt tätä(kään) blogia rauhaan...nyt on ne baarijakkarat tilattu. Mutta jätetään ykkätykseksi, että mitkä. Ei nyt ainakaan sitten sitä Ikeaa...;)

4 kommenttia:

 1. Hienoa! Projekti on jo pitkällä:) Odotan innolla nähdä valmista pintaa;)

  Terv. Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä huomataan, että eteenpäin on päästy. Valmis pinta taitaa kyllä aikalailla olka tuota valkoista...heh. Mut kai se ilme tuosta muuttuu, kun lattiat saadaan jne. Innolla ja kärsimättömönä täälläkin odotellaan!

   Poista