sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Baarituoli haaveissa

Ylhäältä vasemmalta: Hay About a Stool, Hay Hee, Ikea Dalfred, Artek K65
Keittiön saarekkeen ympärille haaveilemme baarituoleista. Artekin tuolit ovat ihanat. Ikean tuolissakin voisi olla jotain särmää ja  hintalapusta tulee plussaa. Hayn tuoleista ehdoton suosikki on Hay About a Stool. Siinä olisi samaa tunnelmaa kuin ruokapöydän tuoleissamme. Hayn Hee ei sen sijaan ihan kauheasti innosta. Ilman omakohtaista kokemusta sen istumamukavuus vaikuttaa ei-niin-mukavalta.

4 kommenttia:

 1. Juurikin näitä samoja on pohdittu. Hee:ssä olisi plussaa matalampikin vaihtoehto, että mahtuisi istumaan paremmin siinä saarekkeen ääressä. Säätövaraa voisi olla tuossa Ikean jakkarassa, joka miellyttää kyllä aika paljonkin hintansa puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Ikea on kyllä hintansa puolesta selvä voittaja. Voi olla, että siinä vaiheessa, kun noita ostelee, on enää Ikeaan varaa. 8) Tai sit pitää säästää ja odotella...;)

   Poista
 2. Baarituolit ovat kyllä varmasti kovassa käytössä saarekkeen myötä. Pitäisikö tuolissa siis olla pieni selkänoja lapsia ajatellen?

  Mä tykkään eniten Artekista (yllätys) ja Hayn ekasta tuolista :)

  Terv. Anu

  VastaaPoista
 3. Selkänojaa mäkin ole miettinyt. Toisaalta eiköhän nuo isommat ilmankin niissä pysy. Samaa ei voi taas sanoa pienestä.;) Ja arvaat varmaan, et ulkonäön ja kestävyyden suhteen Artek on munkin suosikki. Oisko sittenkin niin, että köyhän ei kannata ostaa halpaa.8)

  VastaaPoista