perjantai 31. toukokuuta 2013

Sateenkaaren päässä

Viime päivinä on ollut melkoista haipakkaa niin rakennuksella kuin muussakin elämässä. Onneksi huomenna helpottaa. Loma. 8)
Talolla onkin tapahtunut jo vaikka mitä! Valitettavasti kiireessä ei valokuvaaminen ole ollut ihan ensimmäisenä mielessä...
Yläkerrassa on aloitettu parketin laitto, kaikki kiintokalusteet ovat paikalla joitakin pikku viilauksia lukuunottamatta, laatoitukset ovat valmiit, kattopaneelien laitto on melkein valmis, Talobit on aloittanut viimeisen viikkonsa sähkö- ja putkitöiden kanssa, joten valaisimia ja hanojakin on jo paikallaan ja rappausurakkakin on ensi viikolla jo valmiina!
Voitte siis uskoa, että talolla on tehty pitkää päivää ja apukäsiä on tarvittu! Lämmin kiitos siis kaikille niille, jotka ovat olleet hommissa mukana taustajoukkoja unohtamatta!

Esikoisen huoneesta, parketti valkoöljyttä tammea (kuva hiukan vääristää sävyä)Niin ja sen sateenkaaren päässä...olisiko siellä koti? 8)
Tänään!


Ps. Ensi viikolla vietämme koko talohommasta lomaa. Sitten alkaa loppurutistus. Lisää kuviakin yritän laittaa heti loman jälkeen.

3 kommenttia:

  1. Pitkästä aikaa täällä kurkkimassa.. Onnellinen teidän puolesta <3. Näyttää kerrassaan upealta! Hyvä te ja teidän tukijoukot!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihana! Sekä näistä terkuista että ihanista sanoista tänään, kun olitte pyörähtämässä "meillä". Pian nähdään! Ihanaa!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista