torstai 27. kesäkuuta 2013

Pihan muokkausta

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Nyt vaan kasveja miettimään. Ekana tuli mieleen rahapuu? Kai ne kasvaa näilläkin leveysasteilla...;)


2 kommenttia:

 1. No niin :) Nyt ollaan jo näin pitkällä! Vautsi!

  Suosittelisin teille tonne taakse autokatoksen nurkalle, metsän rajalle pensasmustikkaa. Se on oiva kasvi nurmen ja metsikön rajalle. Lisäksi istuttaisin siihen lähettyville muutaman marjapensaan kuten suunnitelmassakin oli. Onhan paikka tarpeeksi aurinkoinen marjapuskille?

  Pihavalojen viereen olit suunnitellut kuuliljoja ja mahdollisesti jotain muuta. Katsopa keijuangervoa, koivuangervoa tai jotakin muuta matalaa angervopensasta. Ne on kauniita kukkavaiheessa ja varsin helppoja. Kuuliljatkin ovat aivan ihania, mutta niissä menee useampi vuosi ennen kuin ovat runsaita ja näyttäviä. Niissäkin valitsisin sekä yksiväristä että raidallista lehteä ryhmitellen.

  Niin ja entä ne ihanat hortensiat?

  Koska saa tulla puutarhatalkoisiin?

  T. Anu

  VastaaPoista
 2. Oi kivaa Anu! Mä olen jo meinannutkin sulle ja sun vihreälle peukulle soittaa, et mitäs nyt...8)Hyvältä kuulostaa nuo sun ehdotukset. Täytyy tässä, kun ehtii, alkaa tutustua noihin kasvilajeihin. Hortensiat on ihania. Ja pionit! Tuo piha on muuten melkolailla koko päivän auringossa, joten ei senkään puolesta ehkä niitä kuuliljoja? Marjapensaille aurinkoa varmaan riittää, ois siinä toinenkin paikka niille.

  Niin ja ne puutarhatalkoot...enemmän kuin mielellään otetaan sut mukaan suunnitteluun ja talkoisiin! Heti kun se rahapuu alkaa tuottamaan satoa...8)

  VastaaPoista