lauantai 6. heinäkuuta 2013

Muuttolupa taskussa!

Meillä on nyt siis virallinen lupa muuttaa meidän uuteen kotiin! Kotiin! Ei tontille, ei raksalle, ei talolle. Kotiin. (Vaatii sydämen <3) Muuttotarkastus tehtiin perjantaina ilmeisen leppoisissa tunnelmissa. Mitään huomauttamista ei löydetty. Emme me sitä toki epäilleetkään. Hyvältähän tuolla näytti, kun torstaina vielä vähän tavaroita siivoiltiin. Kaikki olennainen on nyt siis valmiina. Listoja puuttuu kyllä vielä satoja metrejä, kodinhoitohuoneen ja vessojen kaapistot ovat ilman kahvoja, muutama kattopaneeli kylpyhuoneesta on irti ja saunan lauteiden valot ovat laittamatta.(Ainakin.) Sen sijaan kaikki parketit saatiin viime viikolla lattiaan, viimeiset sisäovet paikoilleen, muutama keittiön kaapin ovi vaihdettiin, vaatekaapistojen sisuksia ruuvattiin paikoilleen ja saunan lasiseinä+ovi asennettiin myös. Näyttää ihanalta ja hienolta. Ja valmiilta!! Oi, oi, oi.
Paikoilleen saatiin vihdoin myös liesituuletin (Falmec Polar), jonka kanssa oli vähän asennusongelmia. Kuva ei taaskaan ole paras mahdollinen, mutta parempiakaan ei ole nyt ehtinyt ottaa...

Pian heitetään vasara ja naulat piiloon! Vaikka  hyvin ne ovat pysyneet niin isoimman kuin pienimmänkin miehen näpeissä!Ensi viikolla viimeistellään niin paljon kuin ehditään. Pakataan muuttolaatikot. Ja muutetaan kotiin!8))

6 kommenttia:

  1. Onnea muuttoluvasta, mahtaa olla ihana tunne :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaikille! Kiirettä on edelleen pitänyt, mutta tuntuu aivan ihmeelliseltä, että ensi viikolla sitä nukutaan ( NUKUTAAN!) jo omassa kodissa. 8)

    VastaaPoista