lauantai 3. elokuuta 2013

Kauas tultiin, mutta tultiin kotiin

Me ei koskaan rakenneta taloa. Kovin kauas tultiin noista sanoista. Ei sitä sentään ihan alusta asti itse rakennettukaan. Mutta jos ajatuksen tasolla lähdimme siitä, että emme koskaan rakenna ja muuttovalmiin avaimet käteen- talon kautta päädyimme siihen, että mies vietti ilta illan perään taloa nakuttamassa niin aika kauas meidän mielestämme. Onneksi! Eihän tässä voi enää onnellisempi olla. Meillä on hieno, kaunis koti. Meille suunniteltu ja meille tehty. Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. :)

Muuttopäivän jälkeen on edelleen ollut aikamoista menoa ja melskettä. Tavaroita on kuumeisesti laitettu paikoilleen, on ostettu huonekaluja ja heitetty vanhoja kiertoon, on lomailtu ja nautittu auringosta, on kiroiltu muutamia juttuja (niistä myöhemmin), on saatu ihania ystäväperheitä <3 kyläilemään uuteen kotiimme, on naurettu nurmikon kasvatustamme, on nautittu yhteisiä aterioita koko perheen kanssa oikean pöydän ääressä, on menty nukkumaan omaan sänkyyn. Ollaan oltu onnellisia.

Kovasti joka päivä on siis puuhailtu, mutta sisustaminen on siis vielä kovin vaiheessa. On tässä silti nyt muutama kuva kuitenkin näytettävä.;) Tervetuloa Villa Luhtaan!


Ja kuitenkin joskus yksi sana voi kertoa enemmän kuin tuhat kuvaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti