sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Pihalla tapahtuu

Viime viikolla pihalle levitettiin uudet mullat. Vanha ruoho jätettiin sellaisenaan alle ja uudet mullat siis siihen päälle. Ennen vappua maahan heitettiin kylvettiin myös uudet ruohonsiemenet. Vanhassa ruohossahan ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta multa, jota Kekkilästä saimme oli pahasti jauhosavikan saastuttamaa. Viime kesänä meillä näytti pahimmillaan tältä. Nyt tottavie toivotaan, että multa olisi laadukkaampaa!


Ennen nurmikon istutusta pihaamme istutettiin myös ensimmäiset omenapuut. Ilmeisesti omenapuita istuttaessa olisi syytä laittaa pihaan aina ainakin pari eri lajiketta, jotta tuottaisivatkin joskus jotain. Ei kai täältä puheestani muuten kuulla mahtava asiantuntijattomuuteni puutarha-asioissa. ;)
 Pihan laittoon kuului tällä erää myös reunanauhojen laitto murmikon ja soran väliin. Ei ollut seKÄÄN ensikertalaiselle mitään helppoa homma. Mutta ilmeisesti tekemällä oppii ja virheiden jälkeen oppii vielä paremmin....Ja jos joku vielä tuo meille jostain vaikka kottikärryllisen kahisevaa, saadaan tuohon tilalle joskus jotain mukavammankin näköistä. Pitänee jäädä odottelemaan...

 

Lopuksi kiitos Raimolle ja Mikalle, jotka ansiokkaasti auttelivat meidän pihan uuteen kukoistukseen! 8)


2 kommenttia:

  1. Voi kun teillä on siellä pihahommat edenneet. Meillä ne vaan seisoo kun on niin kylmä ja nytkin sataa lunta :(

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne tästä etenee... Sellaisella yritys- erehdys- eiku - menetelmällä...8) Ja hiphei, täälläkin oli aamulla lunta. Onneksi vaan hetken. Kyllä se teilläki sieltä tulee! Laita sit kuvia.8)

    VastaaPoista