keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Pihalta taas päivää!

Sain maanantaina työkaverilta (terkkujaa!!) palautetta, että en ole päivitellyt.... Niinpä päätin, että nyt täytyy taas tehdä ryhtiliike asian suhteen ja tässä sitä taas ollaan. Pihalla.

Toukokuu on kieltämättä kyllä aina aika kiireistä aikaa ja nyt, kun on vielä nämä pihahommatkin päällänsä, niin eihän sitä meinaa kaikkea ehtiä tehdä. Onneksi pihalla on kuitenkin taas hieman edistytty.

Ekanakin meidän ruoho vihertää. Taas. 8)
 (Lisähuomatuksena kuitenkin kerrottakoon, että juurikin huomenna pihaa kaivetaan taas yhdestä kohtaa auki, ei meinaa vieläkään mennä vedet sinne minne pitäisi...huoh.)

Toiseksi meidän ensimmäinen oma omenapuumme kukkii. Jonakin kauniina päivänä siinä on varmasti omenakin.

Kolmanneksi. Riipparaita kasvattaa lehtiänsä ja norjanangervokin kukkii.


Yritän tässä siis kovasti vakuutella itselleni (ja teille), että kyllä tästä vielä katseenkestävä piha tulee.
Ja jos ei tule, niin aina voi siirtyä sisätiloihin ihastelemaan leikkokukkia.

Kaunista viikkoa kaikille teille ihanille sinne jonnekin!

8 kommenttia:

 1. Onko teillä vain yksi omenapuu pihassa? Onko se semmoinen yhdistelmälajike vai ihan peruspuu? Onko naapurustossa omenapuita jotka varmistaisivat pölytyksen?

  Mullakin syyhyäis kauheasti sormet päästä väkräämään pihaa, mutta ei tarvitse siitä haaveilla vielä vuoteen. Vähän kaihoisasti katselen tulevien naapureiden pihahommia kun oma tontti on vielä vain hiekkaa, harkonpaloja ja roskia täynnä... Vuokra-asuntoonkaan ei enää tänä kesänä jaksa/viitsi kesäkukkia istuttaa kun ei ole oikein aikaa tai energiaa hoitaa ja tarkoitus olisi muuttaa kesän aikana tai ihan viimeistään alkusyksystä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä niitä kaksi on. Ja pian kolme, kun ystävien lahjapuukin saadaan maahan. Munkin sormet syyhyä, mut kieltämättä tasan yhtä paljon nousee musta savu korvista. Viime kesänä meilläkään ei ollut yhtään kukkaa missään, vaikka muutettiinkin heinäkuussa. Kun loma koittaa ( ihan pian!!), käyn ostamassa kesäkukat. Kivaa!

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi sinulla! Olen tätä jo jonkin aikaa lueskellut, mutta en ole saanut aikaiseksi kommentoida mitään. Meillä on tänä kesänä vielä rakentamista ja alkusyksystä olisi tarkoitus muuttaa. Pihan laitto on edessä siis varmaan vasta vuoden päästä, mutta jotain istutushommia voisi varmaan jo syksyllä tehdä. Kaunis talo teillä ja varmasti ihana, katseenkestävä piha myös tulossa! Tsemppiä pihatöihin!

  Meidän rakennusurakkaa voi käydä kurkkaamassa täällä: tulehyvatalo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja lämpimösti tervetuloa! Kävinkin heti sun blogissa vierailulla ja meinaan tulla toistekin, intoa ja tsemppiä sinne kovasti!

   Poista
 4. Samanlaisia ajatuksia meilläkin. Vähitellen alkaa piha näyttää pihalta eikä raksalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kai tässä hiljaa hyvää tulee...8) kiva kuulla teidänkin kuulumisia.

   Poista
 5. Ihanasti siellä kukkii ja vihertää. Kyllä siitä hyvä tulee ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin kai sitten... Teidän uima- allas on muuten niin komea, tarviiko siihen enää mitään piha....8)))

   Poista