maanantai 9. kesäkuuta 2014

Pienenpieni muutos

 Meidän loma alkaa aina suursiivouksella. Sen jälkeen voidaankin sitten surutta kulkea paljain jaloin, hiekkaa varpaiden välissä...;)
Nyt siivousurakka päätettiin mattovaihtokauppaan. Aulan matto alakertaan, esikoisen matto aulaan ja alakerran matto Huitsin Nevadaan syksyä odottelemaan. Kolme kuvaa pienenpienestä muutoksesta.6 kommenttia:

 1. Hyvin sopii tämä matto, raikas!

  VastaaPoista
 2. Mä otan aina kaikki matot pois kesäksi, pesen ne ja syksyllä sitten vasta takaisin lattiaan. Helpottaa siivousta ja saa tepastella niillä paljailla varpailla huoletta, niin ulkona ja sisällä ;) Vähän tietysti alastomalta näyttää koti, mutta eiks' sitä kesää kohti aina kevennetä melkein joka asiassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mekin olemme usein tehneet ja tuosta olohuoneen televisiopäädystä matto ähtikin. Ja esikoinenkin jäi nyt ilman mattoa, kun hänen mattonsa siirtyi aulaan. Kyllä kesällä lattiat ja matot tietysti paljon helpommin liikaantuu, joten kevennys kunniaan.;)

   Poista
 3. Oikein hyvältä näyttää tuo matto olohuoneessa. Me olemme edellisissä kodeissa vaihtaneet eri maton aina kesäksi, mutta nyt meillä ei oikein ole mitään vaihtoista mattoa, kun vanhat matot ovat liian pieniä nykyiseen olohuoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en ole koskaa erityisesti vaihdellut mattoja, mutta nyt tuli mieleen tehdä pieni pyöritys.8) Laadukkaat matot on kyllä sen verran hintaviakin, ettei niitä tietysti montaa ihan vaan varoiksi ole viitsinyt ostaa.:)

   Poista