keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Terassipöydän tuunausTerassillamme on sohvaryhmä ja ruokapöytä. Sohvaryhmä on varta vasten tähän kotiin hankittu. Ruokapöytä sen sijaan on nähnyt jo elämää. Ruokapöytään kuuluvat tuolitkin vetelevät jo viimeisiään. Tai ainakin mukaan täytyy ottaa pieni annos uhkarohkeutta, jos niissä meinaa istua. Suunnitelmissa on toki uuden pöydän ja tuolien osto, mutta ennen sitä sain idean antaa muuten hyvälle pöydälle hieman tekohengitystä. Ja itse asiassa...ei olisi varmaan yhtään hullumman näköistä, vaikka tuohon tuunatunkin pöydän reunoille asettaisi tuolit, jotka ovat olleet mielessämme. Mitäs tykkäätte? Tuli jämälaatoille hyötykäyttöä. 8)
Tähän, jos yhdistää nämä tuolit...miltä mahtaisi kokonaisuus näyttää? Tietääköhän muuten kukaan, minkälainen on tuon Ikean tuolin säänkestävyys. Materiaalin näyttäisi kuitenkin olevan puumuovikomposiittia...


Kuva: Ikea PS-tuoli, Kartell Masters-tuoli

8 kommenttia:

 1. Moi, tämä ei tähän postaukseen liity mutta teillä oli sitä jauhosavikkaa uudessa nurmikossa, miten pääsitte siitä eroon? Nyppimällä juurineen? Myrkkyjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Vastaan vain näin nopeasti, että kitketty on. Paljon. Myrkkyjä emme ole käyttäneet. Yritän kirjoittaa tästä postauksen mahd. pian, joten pysy kuulolla.8)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos taas! Kyllä se ainakin parempi on kuin se alkuperäinen ja kelpaa varmasti siihen saakka, kunnes löytyy sopiva ja sopivanhintainen.;)

   Poista
 3. Juuri kirjotin blogiin meidän terassipohdintoja ja tuo sama Kartellin tuoli on ykkösvaihtoehtona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkasin pohdintojasi ja kyllähän nuo tuolit tosi kivasti näyttäisivät sopivan. Mistä muuten se pöytä on? Se näytti oikein kivalta.8)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista