maanantai 25. elokuuta 2014

Kakkuja ja kynttilöitä

Poikiemme synttäreitä vietettiin kertaiskulla viikonloppuna. Tälläkin kertaa käytin aikaa juhlien suunnitteluun jonkin verran, mutta en missään nimessä alkanut askartelemaan josjonkinlaista värkkiä ja koristetta. Ikean teipeillä, muutamalla nauhalla ja serveteillä päästiin jo tarpeeksi pitkälle juhlailmeen luomisessa. Tarjottavienkin osalta panostin muutamaan hyvään salattiin ja savuloheen. Minusta on jotenkin aina ollut helpompaa, kun juhlien suolainen-osasto on ollut ruokaa. Kun vatsat ovat täynnä voi makea-osastolla panostaa muutamaan leivonnaiseen. Ja minähän en todellakaan ole mikään jauhopeukalo, mutta lasten kakkuihin mulla on jonkinasteinen pakkomielle ja niitä on aina mukava askarrella (oikeesti joka kerta pääsee kyllä pari piip-sanaa). Tosin, kun vain kolme kertaa vuodessa harjoittelee, niin en ihan vielä ole avamaassa kakkublogia. Hah.
Yhtä kaikki. Lapset tykkäs. Vieraat viihtyivät ja minusta kaikki meni hyvin, joten vielä kerran ihanaa synttäriä rakkaille pikkumiehilleni!<3


2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköisiä tarjoiluja! Tuo Minecraft -kakku on mahtava, ehkä täällä otetaan heti mallia siitä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä ne vieraille kelpas ja se, mitä jäi yli kelpas työpaikalla...siellä tosin kelpaa kaikki.;) Minecraf on aika kova sana varmaan tällä hetkellä monen pojan maailmassa, että suosittelen kyllä kokeilemaan, jos synttäreitä pukkaa.8)

      Poista