torstai 23. heinäkuuta 2015

Hetki ennen juhlia

Kesälomalla piti olla aikaa. Piti ehtiä ottaa valokuvia, järjestellä ne kansioihin, kirjoitella ahkerasti blogia. Mutta kuinkas sitten kävikään? Tuli ystäviä, kyläreissuja, mökkeilyä, huvipuisto, toisia kaupunkeja, maalaismaisemia, pihahommia, maalausurakka, uintireissuja ja synttärijuhlat!:)Ei yhtään hassumpia vaihtoehtoja nuokaan, vai mitä?
Ja olen minä sentään niitä valokuviakin muutaman napannut aina silloin tällöin.
 (Osa kuvista näkyy instagramissa, käy kurkkaamassa.)

Tässä kuitenkin pieni kurkkaus kotonamme järjestettyihin "isomman pojan" synttärikemuihin. Synttärit onnistuivat kaikin puolin mainiosti. Kesän (toistaiseksi) ainoat helteet osuivat juuri juhliemme aikaan, ruoka onnistui itse tehden melkeinpä yli omien odotusten, kakku maistui ja ennen kaikkea juhlan kruunasivat ihanat, ainutkertaiset ja rakkaat ystävämme, jotka tosiaan tekivät juhlasta juhlan! Kiitos vielä tätäkin kautta! <3


 Juhlien järjestely on mukavaa puuhaa.Tai sanotaan vaikka näin, että se on ihan yksi lempipuuhistani, kunhan aikaa on riittävästi ja juhlia ei ole liian usein. ;)
 Heinäkuussa järjestettävät juhlat ovat yleensä siitä mukavat, että luonto tarjoaa parasta antiaan. Niinpä ei tarvinnut näillekään synttäreille käydä kukkakaupan kautta. Riitti, kun tein edellisenä ilta lenkin oman talon ympäri.

Kesäjuhlissa juhlien väriteema voisi toki olla hiukan värikkäämpikin, mutta jotenkin näihin juhliin en muita värejä ajatellutkaan kuin mustaa ja valkoista, ovathan ne toki sankarin harrastuspallon perinteiset väritkin!
 Aika pienillä jutuilla voi mielestäni tehdä juhliin  koristelua. Mihinkään mahtipontisiin koristeluihin on mielestäni turha ryhtyäkään, sillä onhan se niin, että koristelut ovat hyvissä juhlissa vain hetken huumaa. Kuten jo totesinkin hyvät juhlat koostuvat kai ihan jostain muusta. Tai muista. :)

 Hetki ennen juhlia imuroidaan viimeiset muruset lattialta. Hetki ennen juhlia tarkistetaan vielä kerran, onko aterimia tarpeeksi, hetki ennen juhlia laitetaan lisää juomia kylmään, hetki ennen juhlia paikalle saapuvat apukädet, jotka ovat korvaamattomat juhlien aikana. <3
 
Sitten voidaan ottaa vastaan vieraat, halata ja onnitella.Yhdessä voidaan todeta, että onpa ihanaa nähdä pitkästä aikaa. Yhdessä voidaan ihmetellä, miten kukaan ei ole yhtään vanhentunut. ;)
 

 Näissä juhlissa ei tosin päässyt edes ovikelloa soittelemalla sisään, sillä aurinko paistoi sen verran komeasti, että vieraat vastaanotettiin ja suurin osa juhlastakin juhlittiin terassilla.

Hetki ennen juhlia...pitää käydä nostamassa toi sohvatyyny!

2 kommenttia:

 1. Ihania juhlakuvia!!

  Lisäksi bongasin tuon aivan makean mustan naulakon jossa on puunupit - mistä sellaista saa? En hoksaa että olisi tullut vastaan mulla missään...?

  Kesän kuuluukin olla muuta kuin arkea ja tavallista. Minäkin olen ollut hyvällä mielellä "lomalla" blogista. Nyt on aika pikkuhiljaa palailla normaaliin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kyllähän se näin on, että lomalla tehdään sitä, mikä mukavalta tuntuu, riippumatta siitä, mitä olisi pitänyt tehdä...:)

  Naulakko on ostettu muistaakseni Tigerista, suihkumaalattu mustaksi ja värikkäät nupit olen vaihtanut puisiksi liimaamalla askartelukaupasta ostetut puupallot tilalle.:)

  Mukavaa kesänjatkoa sulle!

  VastaaPoista