tiistai 28. heinäkuuta 2015

Juhlapöytä

Kun kaikki oli tosiaan valmista, oli aika nauttia juhlista. Ihanasta ilmasta, juhlamaljoista, mahtavista ystävistä, hauskoista jutuista, musiikista, tanssista ja hyvästä ruoasta.
 Synttärijuhlien ruokatarjoilut hoidimme melkolailla itse. Menuun valitsimme kesäisiä, helposti tehtäviä ja etukäteen valmisteltuja juttuja. Ideana oli hiukan, että jokainen saisi koota tarjottavista omanlaisensa salaatin ja siihen päälle sitten uusia perunoita ja nyhtöpossua. Nyhtöpossun resepti on muuten Suolaa ja hunajaa -blogista. Voin lämpimästi suositella sekä sellaisenaan tai reseptin tapaan purilaisten välissä.
 Vihersalaatti, tomaatti, kurkku, graavilohi, sinappisilli, katkarapusilli...

 fetajuusto, kesäsipuli, marinoidut oliivit, aurinkokuivattu tomaatti...

 vihreät pavut, tonnikala, kananmunat, erilaiset pähkinät,
 
mozzarellajuusto basilikalla, marinoidut artisokat, ilmakuivattu kinkku rucolalla, vesimelonia...
 
 uudet perunat ja nyhtöpossua!
 Ja hiukan vielä patonkia tsatsikin kanssa tai saaristolaisleipää voin kera.

 Jälkkäripuolella jatkettiin mustavalkoisilla väreillä mansikoilla maustettuna. Kaiken kruunasi sankarin itse hankkima avec..;) (maidolla tai ihan sellaisenaan...)


 

Yöpalaksi tarjottiin vielä makkarat ja välimeren perunasalaattia, mutta siinä vaiheessa oli villasukat jo sen verran katossa, että kuvamateriaalia ei enää löytynyt... Kiitos ystävillemme vielä kerran!

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavat tarjoilut ja tosi kauniisti kaikki on laitettu esille. :)

    VastaaPoista
  2. Blogikin lisäksi olen näköjään unohtanut vastata kommenttiinkin. Kiitos kehuista!:)

    VastaaPoista