sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kesäloman jälkeen kotona (Kesä, älä mee)

Olen jo monissa blogeissa törmännyt ajatukseen syksystä. Joissakin jopa sen kaipauksesta. Minä en ole vielä(kään)  valmis luopumaan kesästä. Ei sillä etten pitäisi syksystä. Minusta vuodenajat ovat parhautta. Mutta kesä saisi olla pidempi...
Arki kuitenkin alkoi meilläkin viime viikolla ja koska viimeinen kuukausi elämästä on vietetty käytönnössä katsoen ulkona, rannalla, pihalla, auringossa, oli koti jo sen verran räjähtäneessä kunnossa, että se kaipaisi kunnon siivouksen. Yritin kuitenkin vielä tuoda ne viimeiset kesän merkit kotiinkin hakemalla maljokkoon jotakin vihreää.

Viikonloppu ensimmäisen arkiviikon jälkeen sujahti sitten sekin ikään kuin työn teossa, sillä teimme kovasti hommia terassilla. Terassiahan hieman laajennettiin kesällä ja vielä siinä on hieman hienosäätöä. Mutta kerron siitä sitten enemmän ensi viikolla. ;) Pysykää kuulolla!

3 kommenttia:

  1. Minäkää en ole ollenkaan valmis vielä siirtymään syksyyn, vaikka melkoisen syksyiseltä tällä hetkellä ulkona näyttääkin.

    VastaaPoista
  2. Minäkin hain tänään sisälle kukkia ulkoa. Vielä on kesää jäljellä... Teillä on kaunis koti!

    VastaaPoista
  3. Heissan Nemorosa! Huomasin vasta sun viestin! 8) Siellä on muuten vieläkin kesää jäljellä! Aurinko paistaa ja lämmin. Pitänee mennä pihahommiin...;) Mites teidän piha?

    VastaaPoista