lauantai 23. elokuuta 2014

Terassilla

Viikonlopun öljyämisen innoittamana jatkoin myös terassipöytämme tuunausta, jonka jo alkukesästä aloitin jämälaatoillamme. Silloinhan "laatoitin" vanhan terassipöytämme ylijääneillä laatoillamme. Pöydän puuosat olivat sitä tuttua ruskeaa puuta, johon olen ollut jonkin aikaa kyllästynyt. Nyt ajattelinkin, että tuskin se tästä ainakaan pahemmaksi muuttuu ja niinpä suihkuttelin pöydän puuosat mustalla suihkumaalilla. Todennäköisesti maali ei siinä ihan kovin pitkään pysy, mutta mietitään asiaa sitten taas uudestaan. Olen varmaan ennenkin maininnut, mutta nuo suihkumaalit ovat kyllä yksi suurista suosikeistani!
 Alkukesällä pöydässä oli nämä samat harmaat laatat, mutta keskellä pöytää oli valkoiset pikkulaatat. Nyt vaihdettiin rungon mukana mustaan. Ehkä valkoiset toisivat kuitenkin hieman pirteyttä kokonaisuuteen?
 Ja ympärilleen pöytä on saanut toistaiseksi vasta kaksi Ikean tuolia. Katsomme, miten ne ulkoilmaa kestävät. Olen kyllä erittäin tykästynyt niiden ulkomuotoon.
Pöydän vierässä on Maskun kalustetalosta jo pari vuotta sitten valmiiksi hankittu sohvaryhmä. Siihenkin olemme olleet  muuten tyytyväisiä, mutta muutamien tyynyjen väri on kyllä uhkaavasti jo tämän yhden kesän jälkeen haalistunut. Toisaalta terasille paistaa aurinko kyllä koko armaan päivän.

Kesällä terassilla oli toki myös muutamakin kesäkukka, mutta viime päivien sateet ovat piiskanneet ne kyllä siihen kuntoon, että samalla, kun teemme syksyn ostokset pensaiden osalta mukaan pitää saada myös joitakin mukavia kasveja terassille!

1 kommentti:

  1. Hei!
    Kuinka nuo Ikean mustat tuolit ovat kestäneet ulkona? Haluaisin myös nuo tuolit terassille :)

    VastaaPoista