sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Ihan vähän

Minä en ole mikään intoilija pääsiäisen suhteen. Lähinnä kaikki koristeet pääsiäisenä tuntuvat naurettavilta ja mauttomilta. Niin omat kuin naapurienkin virpojanoidat sulattivat kuitenkin sen verran sydäntäni, että kaivoin esille muutaman mauttoman pääsiäiskoristeen. Samalla muistin, että ruohotkin on kylvämättä. Kai ne vielä ehtivät vihertää ensi viikonlopuksi?

Muutamalla virpomisoksalla, vihreällä tipulla ja rairuoholla saataneen ihan vähän pääsiäistunnelmaa meillekin. Mitäs teidän pääsiäiskoristeluihin kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Meikäläinen on vähän samaa sarjaa pääsiäiskoristeiden kanssa. Minulle on jo monta vuotta riittänyt pääsiäiseksi ohraruoho. Myös marsut tykkää. ;)

  VastaaPoista
 2. Marsut👍 😄 Meillä ainut innokas koristelija on neiti Näppärämme, joka muutenkin vissiin rakastaa kaikkea pientä esille laitettavaa. Onneksi viime aikoina pääsiäiskoristeissakin on ollut hieman sellainen modernimipi ote...

  VastaaPoista
 3. Hei! Mistä tuo teidän kello on? Etsinnässä olisi kello melko samanlaiseen tilaan kuin teillä on.. Kaunis koti muuten teillä!

  VastaaPoista
 4. Hei! Kello on Ikeasta. Halpa, mutta hyvä.;) Kiitos kehuista!

  VastaaPoista