lauantai 28. syyskuuta 2013

Tervetuloa kodin sydämeen! Täällä kokkaillaan meidän perheen makaronilaatikot ja burgundinpadat. Välillä siellä voi tuoksua jopa pulla. No okei...todella harvoin. Mutta mustikkapiirakka sentään joskus!8) Pääasiassa keittiö on minun valtakuntaani, jos kokkailuista puhutaan. Mutta muuten siellä tietysti viihtyy koko perhe. Meidän perheen tapoihin kuuluukin syödä kaikista arkikiireistä huolimatta joka päivä yhteinen ateria koko viiden hengen voimin. Se on tapa, josta haluamme pitää kiinni.
Ja mikäs sitä on tässä keittiössä ja ruokatilassa yhdessä aikaansa viettääkään.

Keittiö on suunniteltu Keittiömaailmassa ja on Ala Carten mallistoa. Ovet ovat mattaa ja taso kiiltävää laminaattia. Tältä se näytti suunnitelmassa. Ja tältä se näyttää nyt. 8) Ja hei, ehkä minä hiukan liioittelin kuvien määrän kanssa. Koittakaa kestää!

5 kommenttia:

 1. Heippa! Olen lukenut viime aikoina vähän huonosti muita blogeja, enkä ole tainnut vielä toivottaa teille onnea uuteen kotiin!! Täällähän oli vaikka mitä kuvia ja tosi kivan näköistä teillä! Muun muassa hienot baarituolit, sekä olkkarin tuolilöytö ja pirtsakka lastenhuone. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehtii sitä myöhemminkin. 8) Tule kurkkailemaan, kun ehdit. Tää elämä on välillä tällaisat kiireistä. . Mä tiedän. 8)

   Poista
 2. Onpa hieno :) ! Mitä olette pitäneet valkoisesta kiiltävästä laminaatista? Jääkö helposti naarmuja? Meille on myös tulossa saman tyylinen keittiö eli mattaovet ja kiiltävä laminaatti. Lisäksi kysyisin vielä tuosta saarekkeen leveydestä - kuinka paljon tuossa on tilaa kahdelle istujalle?

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Itseä kyllä ärsyttää, kun en saa kuviin ihan oikeita sävyjä ja nythän ne on hiukan tuollaisia epätarkkojakin. Pitää yrittää opiskella tätä kuvaamista. ;) Laminaattiin ei ole ainakaan vielä tullut jälkiä, mutta rätillä pyyhkiessä siihen jää kyllä sellainen märkä jälki. Niinpä mä usein kuivaan tason vielä. Saarekkeen leveys on 186 cm. Mainiosti mahtuu kaksi, menisi kolmekin. En vaan raaskinut silloin ostaa kolmea tuolia...8) Meidän pieninkin haluaisi kovasti istua siinä, jos muutkin siinä istuvat.

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiinne. Ihanan kotoisan näköistä :) Kurkkaa, blogissani on haaste sinulle, vieläkö on raksakengät tallella?

  VastaaPoista