sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kurkistus makuuhuoneeseen

Makuuhuoneemme on oikeastaan viimeinen huoneistamme, joka on vailla viimeistä silausta. Makuuhuoneessakin on kovin vaaleaa, sillä kaksi seinää on maalattu valkoisella, kolmannella on valkoinen tapetti ja neljännellä seinällä on valkoisin liukuovin varustettu kaapisto. (Päässä on muhinut ajatus jatkaa tapettia myös toiselle ikkunaseinälle)

Sängyn piti alunperin olla tapettiseinällä, mutta koska halusimmekin vaihtaa kesken kaiken kaapiston paikkaa toiselle seinälle, ei sänky sopinutkaan mittasuhteiltaan sille seinälle Nyt sänky onkin sitten osittain toisen ikkunan alla, mikä on aiheuttanut hieman päänvaivaa verhojen valinnan suhteen. Jotenkin olen sitä mieltä, että makuuhuoneessa kuuluu olla pitkät verhot. Toisaalta taas pitkät verhot ikään kuin sängynpäädyssä tuntuu omituiselta ratkaisulta. Mutta tuskin kappatyylinenkään ratkaisu on oikea? Lisäksi huoneen kulmassa olevat ikkunat vaikeuttavat lisää verhovalintaa. Itse ikkunoista tykkään kyllä kovasti. Olisiko teillä jotakin ehdotusta makuuhuoneemme verhoratkaisuksi? Vai jätetäänkö ihan ilman? Nyt vaan kaikkien suunnitteluhihat heilumaan ja ideoita tänne päin!8)

Ulkona puhaltaa hirvittävä tuuli ja lumesta ei ole tietoakaan. Ulkona on totta tosiaan synkkää ja pimeää. Jotenkin tuo sää, viikonlopun pikkujoulukirmausten aiheuttama väsymys ja nuo yöpöydällä (tuolilla) odottavat joululehdet saavat makuuhuoneen ilman verhojakin kyllä vaikuttamaan aika houkuttelevalta vaihtoehdolta. Kauniita unia siis!

ps. Tästä tulikin historiallinen päivä. Ensimmäisen kerran kaksi postausta yhtenä päivänä. Kurkkaa alapuolelta joulujutut!

ps2. Makuuhuone tarvitsisi myös kattolampun spottien lisäksi...Ideoita?
4 kommenttia:

 1. Onpa kinkkinen tilanne kun sänky tosiaan pitkien verhojen tiellä. Toivottavasti saat hyviä vinkkejä!

  Olisin kysynyt tuosta teidän kauniista parketista. Onko se sitä K-Raudan valkoöljyttyä tammea mistä joskus kirjoitit? Oletteko olleet siihen tyytyväisiä? Se on musta näyttänyt todella kauniilta sun tuoreemmissa postauksissa.

  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkejä tosiaan kaivattaisiin..8)
   Parketti on tosiaan juuri sitä, mistä olen aiemmin maininnut. Yritin sitä nimeä kaivella arkistoista, mutta jostain syystä emme ole sitä tallettaneet! Tyytyväisiä olemme olleet. Parketti onkin joissakin kuvissa näyttänyt paljon tummemmalta ja jotenkin kirjavammalta kuin se oikeasti on. Uusimmissa kuvissa on jo aika lähellä oikeaa.

   Poista
 2. Ihana makkari! Mää oon ihastunu nyt laskosverhoihin joten mää tietenki ehdotan laskosverhoja :) Joko oikeina laskosverhoina tai sitte piiloversiona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laskosverhoja mäkin olen miettinyt, mut vielä en ole ihan varman. Niistäkään.8)

   Poista