sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukuun ensimmäinen

Joulu on tullut kotiimme pikku hiljaa hiipien, mutta tuttuun tapaani -ajoissa. Joulussa on parasta ehdottomasti odottaminen. Siis juuri se juttu, joka jokaisesta lapsesta on varmasti se tylsin ja pitkävetisin osuus. Mutta minä en olekaan enää lapsi. Tai en ihan NIIN lapsi.;) Minun jouluni on tehty kynttilänvalosta, askartelusta, joulukätköjen kaivamisesta, joulukirjan lukemisesta, lehtien selailusta, jouluvaloista, luonnosta, joulukalenterista, pakettien piilottelusta, Santtu saunatontun vierailusta, lahjapaperien etsimisestä, pakettien rapistelusta, kaappien siivouksesta. Jos tuota kaikkea ei aloita ajoissa, tulee kiire ja pinna palaa. Siksi kaikki tehdään ajoissa ja nautiskellen.
DIY- kynttelikkö mukaellen Ferm Livingin kaunista String-kynttelikköä. Toteutusidean sain taas Valkoinen Harmaja -blogista, jossa tämän tapainen  kynttelikkö oli tehty itse. Itse en rohjennut ensinnäkään porata noita puupalloja ja toiseksi hiukan arvelutti myös paloturvallisuus. Joten nyt pallot vain kiertävät kynttiläasetelmaa.

Vielä kun kynttilät lepattaisivat kauniisti...

Ja tältä näyttää diy-himmelini!


Kuuseen tarvittiin vain höyheniä ja liimaa. Sopivan herkkä makuuhuoneen jouluun.

Tupaantuliaislahjani ystäviltäJoulu luonnosta!

4 kommenttia:

 1. Löysin juuri blogisi ja jään lukijaksi. Kiva blogi ja kaunis koti. Tosi kiva tuo kynttelikkö puuhelmistä. Tervetuloa vierailulle myös meille: www.kotiaurorassa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa vaan, kiva jos jäät kuulolle! Kävin heti kurkkailemassa teillä ja löysin heti pari samanlaista juttua. Kuten teidän seinässä oleva tekstitarra. Sain sellaisen juuri printattuq tauluksi meille, tosin suomennettuna.

   Poista
 2. Ihania joulutunnelmia (erityisesti kauniin rauhallinen terassikuva!) ja edellisessä postauksessa tosi kaunis sauna! Tykkään myös avarasta makuuhuoneestanne, mutta verhoasiassa en osaa auttaa, koska en itse käytä verhoja juuri ollenkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuossa terassilla onkin jotenkin seesteinen tunnelma...oli kai sitä tyyntä myrskyn edellä. Seuraavana aamuna keräilin pitkin pihaa noita risuja...;)
   Ja niin...eihän ne verhot pakolliset ole. Ei meilläkään ole esimerkiksi keittiössä ja olohuoneessa ollenkaan verhoja. Ehkä makuuhuonekin jää siis ilman...hmmm.

   Poista