keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Lomapuuhia

Talviloman varalle ei oltu suunniteltu mitään ihmeellistä. Muutamia pikkujuttuja kotimaisemissa ja tietenkin penkkiurheilua. Pienellä shoppailureissulla mukaan tarttui muutama juttu ja niitä sitten mallailtiin keittiöön.

 Muuttaessamme uuteen kotiimme lapset piirsivät kuvat itsestään hiilellä ja nämä taideteokset ovatkin jo tovin odottaneet kehyksiä...seinälle naputus odottaa vielä, mutta onhan tässä vielä lomapäiviä.


Suurin närpertelyprojekti on kuitenkin tässä. Esikoisella on jostain kerääntynyt iso kasa  isoja kasoja legoja. Legoja on säilytetty kahdessa suuressa laatikossa, mutta onhan sieltä nyt aika mahdoton mitään sopivaa osaa löytää, kun rakentaja haluaisi saada arkkitehdin suunnitelmat käytäntöön....Niinpä yritetään järjestellä legot värin mukaan laatikoihin. Melkoinen homma. Ja vielä pitäisi keksiä, mihin nuo laatikot sitten järjestetään..Ehkä ne ovat iloisine väreineen sopivia ihan sellaisenaan lastenhuoneeseen. Vai onko teillä ideoita?

Nyt on pakko mennä jännittämään naisten hiihtoa! 8)

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva, kun jaksat aina jättää kommenttia. Piristää päivää! Mä yritän ryhdistäytyä tuossa hommassa!

      Poista
  2. Legojen järjestelyä on hommailtu meilläkin. Ollaan laitettu samanlaiset (mutta eriväriset) nippelit omiin lokeroihinsa, ja isoimpia legorakennelmia on kasattu valmiiksi. Alkaa palasten etsiminen olla jo huomattavasti helpompaa.

    VastaaPoista