maanantai 10. helmikuuta 2014

Muistojen kesäkoti talviaikaan


Tähän kesäkotiin liittyvät ihanimmat muistot lapsuuden kesistä. Isovanhemmat, mamman makaronivelli ja lätyt, puissa kiipeily, pelloilla piileskely, uiminen, serkut, jalkapallon mm-kisat pappan kanssa ja hänen laatikkonsa kätköissä oleva Marianne- pussi. Ihania, lämpöisiä muistoja. Tänä päivänä niissä on ripaus ikävääkin. Sellaista onnellista ikävää.


Mamman ja pappan koti on onneksi lähellämme vieläkin. Vanhempieni viikonloppukotina ja kesäkotina se on antanut ja antaa minunkin lapsille serkkuineen näitä ihania muistoja lapsuudesta ja hiukan ehkä menneestäkin ajasta. Kuvia, esineitä ja huonekaluja. Niillä on joskus monta tarinaa kerrottavana.Vaikka omassa kodissamme onkin melko moderni ote, pidän vanhoista, kuluneista ja oman aikansa eläneistä tavaroista. En voisi kuvitellakaan tällaiseen muistojen täyttämään taloon muunlaista sisustusta. Täällä on totta vie sitä sisustusmaailmassa paljon puhuttua kerroksellisuutta. Ja onhan kesäkodissamme kaunista. Äidin sisustuskäsialaa!<3


Kun äitini joskus pikkutyttönä istui tähän hänelle tehtyyn tuoliin, hän ei varmastikaan uskonut,että joskus tuo ihana pikkuinen keinutuoli olisi käytössä vielä hänen tytöillään ja heidänkin lapsillaan. Siinä on otettu monet hyvät vauhdit! Ja mieleen ei varmastikaan tullut, että joskus tuo keinu olisi jossakin, jota internetiksi ja blogiksikin kutsutaan! 8)

ps. Asiasta toiseen...muistathan äänestää kirjoitustani Raksaniksit -kilpailussa ! Lämmin kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti