sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Huone muuttuu suunnitelmasta todeksi


Ennen rakennusprojektia minulla  ei ollut aavistuskaan siitä, millainen tapahtumien ketju on tapahtunut ennen kuin huone tai talo on valmis. Ja vielä siinäkin vaiheessa, kun rakennuspuuhat olivat jo täydessä käynnissä, sitä vain arvaili, toisaalta innosta piukeana ja toisaalta jännityksellä, millaiselta siellä sitten oikeasti näyttää. Niinpä keräsin kuvia rakennusajalta muutamasta huoneesta ja laitoin ne tapahtumajärjestykseen. Näin meidän keittiöstä tuli meidän keittiö ja näin neiti Näppärän huoneesta tuli pienen tytön oma paikka.


Neiti Näppärän huone yläkerrassa

 
Pelkästä villoitusvaiheesta ei kuvaa tähän hätään löytynyt.
 
  


Keittiösuunnitelma, "muutama" pikku juttu ja valmista tuli!


Levytysvaiheen kuva puuttuu
3 kommenttia:

  1. Eksyin tänne sinun blogiisi jonkun toisen blogin kautta ihan sattumalta ja jäin heti lukemaan monta postausta :) Mielenkiintoisia aiheita, kun olemme parhaillaan rakennuttamassa taloa ja meillä näyttää olevan hyvin samantyylinen sisustusmaku. Tervetuloa joskus kurkkaamaan mun hyvin alkutekijöissään olevaa blogia :) uudetseinat.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos molemmille! Aina on kiva kuulla, että siellä ruudun takana on joku ihan oikea tyyppi, joka vielä tykkä näkemästään ja lukemastaankin. Tsemppiä raksaan! Blogissa kävinkin jo kurkkaamassa...varo se saattaa kietoa sut pikkusormen ympärille!;)

    VastaaPoista