keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Vihertää

Minulle ei todellakaan ole annettu syntymälahjoina vihreää peukaloa. Vai mitä olette mieltä alla olevasta "viher"kasvista? 8)

Päätän kuitenkin aina silloin tällöin yrittää. Jouluksi saamani orkidea elää edelleen (ei tosin sentään kuki) ja olohuoneen jukkapalmukin näyttää vielä elävältä (joskaan ei sellaiselta kuin silloin, kun sain sen) Nyt pääsin kukkienkasvattelussa jo niin pitkälle, että vaihdoin elämäni ensimmäisen kerran kärsiviin kukkiini mullat!
Samalla ostin kokoelmaani muutaman pomminvarmaksi haukutun viherkasvin.


Ja koska minulla oli kevättä rinnassa, matkaan tarttui myös uusi orkidea. Se tuokoon kevään olohuoneeseemme! Elinvoimaa kukilleni ja teille kaikille sinne ruudun taakse!


2 kommenttia:

  1. Mitääh, onhan tossa vielä vihreetä! Näkisitpä mun kasvit ;) Jostain syystä aina kerran vuodessa tekee mieli ostaa joku kasvi. Sitten se pikkuhiljaa kituu ja kuolee..

    VastaaPoista
  2. No kieltämättä se näyttää tuossa yllättävän hyvältä, mut mä nypin siitä aika lailla kuivuneita lehtiä...;) Ja noihan se just on...ostaa, kituu, kuolee ja siinä välissä äiti käydessään yrittää pelastaa sitä pyöritellen samalla päätään huolestuneena kukkaraukan voinnista. ( Ja varmasti ihmetellen, miten tuo tytär ei osaa yhtän hoitaa kukkia!) 8)

    VastaaPoista