sunnuntai 28. syyskuuta 2014

#granit#boconcept

Helsingin reissulla kävimme Granitin lisäksi juuri avatussa BoConceptin liikkeessä Mannerheiminkadulla. Liike oli hienosti sisustettu ja sieltä saa varmasti mukaansa niin ideoita kuin uusia mielitekoja. Itse nappasin hyllystä viiden euron hinnalla pienen kynttiläjalan. Kotona se aseteltiin sitten Granitista hankkimani betonisen alustan päälle yhdessä vanhan Ikean kynttiläjalan kanssa.
Granitista halusin myös uuden betoniruukun. Olen jotenkin erityisen ihastunut niihin. Siinä on ihan tarpeeksi betonia minun makuuni. Ihastelen toki muiden kodeissa ja kuvissa vaikkapa  betonilattioita, mutta itse en ole ollut niin suurina pintoina betoniin valmis.


Tässä lopuksi vielä pieni pala yrityksestäni kokeilla edellisessä postauksessa esiteltyjä puulootia eri paikoissa. Olohuoneen televisionkatselupuolen sisustus on edelleen vaiheessa....tuo pöytälamppukin on yksi asia, johon olen miettinyt jotakin sopivampaa. Asetelmaan sattui kuitenkin muuten mielestäni hauskasti eri muodot neliöstä pallon kautta kolmioon. Mutta siitä olohuoneesta lisää tässä piakkoin. Yhden aivan hauskasen löydön sinne teinkin jo!
2 kommenttia:

  1. Kiva kynttilänjalka. Minäkin olen ihastunut kaikkiin betonijuttuihin :)

    VastaaPoista
  2. Onhan se ihan söpö joo... Ja betoni on musta tosiaan kivaa just pieninä juttuina. Tai ihailen mä sitä isoakin pintaa (kuten Musta ovi- blogin seinä, vau ), mut ehkä en itse ole kuitenkaan niin rohkea!😄

    VastaaPoista