torstai 31. tammikuuta 2013

Ovi vai ovi?

 


 
Me olemme jo kerran valinneet sisäovet. Mutta tulin ajatelleeksi asiaa uudemman kerran.
Kumpi ovi siis?

Kuvat: JeldWen

4 kommenttia:

 1. Heippa! Uutena lukijana ensi kertaa kommentoin, joten en tunne teidän tyyliä vielä kovin hyvin, mutta itse tykkään moderneissa/uusissa kodeissa useimmiten ihan laakaovista, ilman mitään kuviota. :)

  Alempi noista vaihtoehdoista on tällä hetkellä mun mielestä tosi kiva, mutta siinä on jotain, mikä saa ajattelemaan, että se voi olla jonkun vuoden päästä "vanhanaikainen".

  Mutta kannattaa mennä fiilispohjalta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että jätit kommentin. 8) Minunkin mielestäni ovet eivät tarvitsisi mitään ns. koristuksia, jotenkin on tullut kuitenkin mieleen, että näyttävätkö ovet sitten liian...hmmm...täällä meidän ei-niin-kivassa vuokra- asunnossa on sellaiset....8) Ehkä olisivat kuitenkin eri materiaalia kuin täällä.
   Ja aivan totta muuten tuo, että kannattaa luottaa siihen fiilikseen. Silloin tulee useimmiten ne parhaimmat päätökset kuitenkin.

   Poista
 2. Meillä ylemmät ovet ja on tosi kivat, mutta kolhuherkät noi reunukset :( Reilu vuosi asuttu ja yhdestä ovasta jo pieni pala pois... Tosin noi alempien ovien urat ehkä hankala puhdistaa?

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinullekin kommentista, hyvä tietää! Itse olemme siis valinneet juurikin tuon ylemmän, mutta nyt olen ollut sitä siis vaihtamassa alempaan malliin. Ylempi ovi on muuten lähtökohtaisesti kalliimpi, onkohan alempi siis vieläkin huonompi laadultaan? ( Ihme, että kerrankin tekee mieli vaihtaa halvempaan. Yleensä se on kyllä toisinpäin.)

  Ps. Pikagallup perheenjäsenten kesken (sisältäen kaksi päätäntävallatonta) osoitti alemman oven olevan suositumpi.

  VastaaPoista