maanantai 14. tammikuuta 2013

Pöydän ääressä

Meidän nykyinen ruokapöytämme on ostettu, kun muutimme edelliseen asuntoon. Ruokapöydän ympärillä on kuusi vaaleaa kangaspäällysteistä tuolia. Pöytä on koivua, samoin tuolien jalat. Periaatteessa se on ihan hyvässä kunnossakin. Onhan siinä toki elämisen jälkiä. Olemme kuitenkin vakavasti harkinneet uuteen kotiin uutta ruokapöytää tai etenkin uusia ruokapöydän tuoleja. Tulevassa kodissa (toisin kuin edellisessä) ruokapöytämme toimii myös arkiruokapöytänä (saarekkeen lisäksi). Täällä väliaikaisessa kodissa syömme myös joka aterian tämän pöydän ympärillä. Niinpä olemme huomanneet, että meidän perheen tahmatassut, ovat kyllä sen luokan porukkaa, että kangaspäällysteisiä on aivan mahdoton pitää puhtaana -olkoonkin, että niitä saa pestä!

Niinpä...mielessä on ollut vaikka minkälaisia tuoli-ihanuuksia. Päällimäisenä mieleen on kuitenkin jäänyt BoConceptin London-tuoli. Siinä miellyttää muotoilun lisäksi valkolakatut tammiviilujalat, koska meillehän on tulossa parketti tuohon sävyyn ja etenkin se, että tämän tuolin pinnat olisi varmasti helpompi pitää puhtaana, kun tahroista pääsee pyyhkäisemällä...Ruokapöydän ulkonäöstä saatika merkistä ja mallista ei ole vielä varmoja ajatuksia. Ehkäpä valkoinen vai ehkäpä jotain muuta? Minkälainen pöytä teidän mielestänne näiden kanssa sopisi yhteen?

Ps. Kun blogeja lukee, näkee kaikkea ihanaa, jota ei välttämättä aina tiennyt edes haluavansa. Välillä tulee huono omatunto...tarvitsenko tätä oikeasti? Tulevaan kotiin ajattelemme kuitenkin tehdä sellaisia hankintoja, jotka kestäisivät paitsi aikaa ulkonäkönsä suhteen myös kulutusta. Ruokapöytä tuoleineen lienee tällainen hankinta? Ja tästä vanhasta saanee joku kuitenkin vielä kunnon ruokaryhmän (ja pestävää). 8)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti