torstai 7. marraskuuta 2013

Hyviä hetkiä arjessa

Arjen luksusta?

Puhtaat lakanat.
Lakanoiden vaihtaminen on mielestäni vähän kökköä hommaa. Mutta onko mitään ihanampaa kuin pujahtaa omaan sänkyyn puhtaita lakanoita tuoksuttamaan?
Arjen luksusta.

Kauniisti katettu pöytä
Töistä kotiin, lasten kuravaatteet lattialla, kauppakassit purkamatta. Pienin huutaa nälkäänsä, suurinta soitellaan kännykällä syömään, kun millään ei maltais. Jotain unohtui kauppaan. Ja ruokaa laittaessa pippurit karkaavat maustepurkista pitkin lattiaa. Taas jauhelihakeittoa.
Mutta joku on kattanut pöydän kauniisti! Syömään!
Arjen luksusta.Myönnettäköön...tää ei ole arkikattaus...;)


Oma sauna
Katso arkea yllä.  Ei tarvitse varmasti tarvitse sanoa enempää. Arjen luksusta.Tämän päälle, kun vielä pääsisi pienelle kylpylälomalle...

Lambi on haastanut bloggaajat mukaan Pientä hemmottelua - haasteeseen. Minä nappasin haasteen Plateful of Love- blogista.
Mikä on sinun arkesi luksusta?

Toimi näin:
Tee blogipostaus, jossa kerrot vähintään kolme asiaa, jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Liitä postaukseesi mukaan Lambi-banneri kopioimalla kuva blogistani. Kun haaste on tehty, lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja osallistut lahjakortin arvontaan.
*Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot 2:lle. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


4 kommenttia:

 1. Ihania juttuja kaikki ja teillä on todella kaunis sauna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Olenkin tässä yrittänyt kuvailla tuota saunaa, mut vähän huonolla menestyksellä. Mut ehkä joku päivä!

   Poista
 2. Puhtaat lakanat,arjen parhautta :) Kertoisitko minkä valmistajan teidän parketti on +mikä tyyppi,haluaisin sen mennä livenä rautakauppaan katsomaan.
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. 8)
   Oletkohan ennenkin kysellyt tuota parkettia? Anteeksi etten ole vastannut! Asia oli tyystin unohtunut. Jostain kumman syystä meillä ei ole mitään jälkeä ( paperilla tai muistissa) mikä parketin nimi olisi. K- raudasta olemme sen kuitenkin ostaneet. Parketti on valkolakattua tammea ja se on siis nelisauvaista perinteisen kolmisauvaisen sijaan. Meillähän oli käydä sen kanssa vähän hullusti. Lattian laiton loppupuolella tajusimme, että parketti loppuu kesken! Lähdimme siltä istumalta ko. K- rautaan ja kaikkien pakettin alta sitä kuin ihmeen kaupalla löytyi vielä juuri tarvitsemamme kaksi pakettia. Mitähän olisimme tehneet, jos niitä ei olisi löytynyt....Toivottavasti löydät etsimäsi kuitenkin.

   Poista