maanantai 11. marraskuuta 2013

Vähän mustaa ja keltaista

Vanhimmalla pojallamme ei ollut suuria toiveita huoneensa suhteen. Poika harrastaa jalkapalloa, mutta jotenkin se ei huoneen aiheena sytyttänyt samaan tapaan kuin siskolla oma harrastuksensa. Hän on myös ollut  kiinnostunut avaruuden ihmeistä, mutta ei avaruuskaan nyt mikään Heureka-idea ollut. Mieluisaa hommaa on aina ollut Aku Ankkojen lukeminen. Tämä sytytti jo ehkä hieman enemmän.
Värien suhteen poika on ollut aina hyvin suvaitsevainen. Edellisessä kodissa hänen huoneensa oli punaisen ja sinisen yhdistelmää. Nyt punainen oli pikkuveljen huoneen väri, joten jotain uutta piti keksiä. Olisiko sitten tuosta Akun naamasta se idea lähtenyt? ;)

Huoneen yksi seinä maalattiin mustalla liitutaulumaalilla. Koska avaruusaihe ei välttämättä kanna kovin montaa vuotta, ajattelimme, että liitutauluun aihetta saataisiin esille juuri niin kauan kuin sopivalta tuntuisi. Huoneen koko on 11 neliötä, mutta lattiapinta-alaa siinä on koululaiselle kyllä ihan riittävästi, kun nukkuminen hoituu parvisängyssä.


Verhoihin haluttiin piristeeksi sitä Aku Ankan naamaväriä. Verhot ommeltiin Ikean kankaasta vähän sellaisella leikkaa-liimaa -periaatteella. Seinälle sopivat taulut Akkareista ja pisteenä iin päälle eskarissa itse tehty Pelle Peloton naamari. Sitä jaksan vieläkin usein ihastella. Joskus vaivannäkö todellakin kannattaa!
 Poika ainakin on tyytyväinen lopputulokseen. Ja sehän on pääasia. Joku jos sen vielä opettaisi laittamaan tavarat paikoilleen...;)
Mitäs te tykkäätte?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti