sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Voimistelijan huoneessa

Neiti Näppärämme on innostunut voimistelijatyttö. Voimistelu onkin tämän huoneen juju. Ekaluokkalaisen värimaailma taas on yllätys, yllätys...vaaleanpunainen! Ainakin näin sisustuksessa. Tytön päälle kelpaa kyllä jo muunkinlaiset värit. Tämän värisilmän "kehittymisen" huomioon ottaen itse huoneen seinissä ei kovin paljon väriä käytetty vaan luotimme tuttuun paperinvalkoiseen. Yhteen seinään laitettiin toki piristykseksi vähän muutakin. Sitä vaaleanpunaista riittää kyllä sitten muualla. Suunnitelma oli tällainen ja kyllä sen mielestäni hyvin siitä tunnistaa täksi huoneeksi.


Sisustustarra tehty omasta valokuvasta, Art4youTapetti Sandberg Hampus

4 kommenttia:

 1. Mistäköhän mää tänne eksyin :) Oli pakko tulla lukemaan ku oli kyse voimistelijasta! Huippukiva tarra! Ja mukavan näkönen huone: mun mielestä lastenhuoneessa saa ja pitää olla tavaroita esillä, ja pehmoleluja sängyllä. Meillä neiti kans voimistelee, tosin vasta ihan pienissä harjottelee voimistelijan perusjuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että eksyit! Tarra onkin sekä tyttären, että mun mieleen. Ja kun kuva on vielä otettu talon rakentamisvuonna, se tuo jotenkin mukavan ajatuksen, siitä minkä ikäinen tyttö on tuona aikana ollut. Meillä voimistellaan jo ihan tosissaan treenaten, mutta erittäin mieluisa harrastus on, joten treenimäärät ei ole painaneet. Ja kaunista katseltavaahan tuo (joukkue)voimistelu on!

   Poista
 2. Onpa kiva idea tuo omasta kuvasta tehty sisustustarra! Kaunis huone myös ja itse olen ihan samoilla linjoilla, että väri saa mieluummin tulla helposti vaihdettavista materiaaleista kuin pinkeiksi maalatuista seinistä (joita muuten oma tyttäreni tällä hetkellä haikailee...).

  VastaaPoista
 3. Kiitti! Niin munkin mielestä! ;) Ja kun se on tuollainen silhuetti, ei ole ikään kuin liian esittävä...vaikka ihan selkeä kuva onkin. Pinkeistä seinistä meilläkin taidettiin puhua, mutta jotenkin sain houkuteltua toisiin ajatuksiin. Väriä lasten huoneissa toki saa olla! Mukavia sisustushetkiä sinne äidille ja tytölle!

  VastaaPoista