sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Paluu harmaaseen arkeen?

Ihana joululoma on viittä vaille takanapäin.Olemme kyllä viettäneet oikein leppoisan ja antoisa loman. Lukemista, elokuvia, lautapelejä, herkkuja, uusilla leluilla leikkimistä, uimista, ihania ystäviä ja sukulaisia, oleilua ja pitkään nukuttuja aamuja. Kaiken tietysti kruunasi omassa kodissa vietty joulu.

Ylihuomenna on sitten paluu arkeen...toivottavasti ei kuitenkaan yhtä harmaa arki kuin alakertamme wc. Heh, aika huono vertaus, mutta menköön.

Meillä alakerran wc on lähinnä meidän aikuisten käytössä ja yläkerran wc/suihku on enemmän lasten valtakuntaa. Wc on siis pääväritykseltään harmaa-valkoinen. Lattialaatta on sama kuin eteisessä, sillä se sijaitsee siinä samassa. Seinillä on perusvalkoiset kiiltävät laatat, paitsi peiliseinällä, jossa on valkoista Tunto Kiveä. Muutama lista tuolta puuttuu, mutta älkää antako häiritä. Ei mekään anneta. ;)


Säilytystilaa on kahdelle hengelle riittävästi. Ehkä joku jemma sähköhammasharjan laturille olisi paikallaan. Se, kun jää tuohon tasolle ikävästi pyörimään ja maisemaa pilaamaan. 8)


Tunto Kivi on ollut mieleinen ratkaisu tuomaan tilaan vähän jotakin erilaista. Ja siihen harmaaseen (arkeen) saadaan tietysti sopivasti iloa ja riemua, kun pyyhkeet ja vaikka maton vaihtaa johonkin pirteämpään...mutta näin joulunpunaisen jälkeen harmaa ja mustakin tuntuivat sopivilta. Mukavaa arkea kaikille lukijoille!!

6 kommenttia:

 1. Teillähän on kiva WC ja ihanan selkeä. Eiköhän ne listatki joskus löydä paikkansa ;)
  Joulukuvat oli muuten kans tuolla aiemmin ihania!

  Haastoin sut 360- haasteeseen, käy kurkkaan mun blogista ohjeet :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja onneksi noiden vessojen listojen lisäks vaan ihan muutama lista puuttuu. Niin ja nappasin haasteen, kiitos siitäkin, palaan siihen, kun vaan ehdin.8)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo saippua-annostelija! Mistähän tuollaisen voisi löytää?

  VastaaPoista
 4. Kiitos, se onki melkosta disainia. Biltemasta.;)

  VastaaPoista
 5. Hienoa! Mitä sävyä käytittte Tunto Kivi seinässä?

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija ilmoittautuu. Kaunis koti teillä. Täytyypä vielä kahlata blogi kunnolla läpi. Kiinnitin huomioni tässä postauksessa valopeiliin, jollaista meillekin on kaavailtu toiseen vessaan 120 cm leveänä. Miten tuo valo toimii tuossa leveässä mallissa? Onko hyvä meikkivalo?

  VastaaPoista