keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Ympäri olohuonetta (360 astetta -haaste)


Sain Leijonanpesä-blogista haasteen ( Kiitos!), jonka ohjeistus kuuluu näin:


Valitse kotisi kaunein huone ja ota siitä vähintään neljä kuvaa siten, että kuvaat aina nurkasta nurkkaan. Ota vuoronperään kuva jokaisessa nurkassa seisten. Julkaise kuvat blogissasi myötäpäivään. Voit tehdä 360-kierroksen myös useassa huoneessa.

Niinpä tartuin tuumasta toimeen ja valitsin kuvattavaksi olohuoneemme, vaikka se onkin jo ollut hyvin edustettuna blogissani. Olohuone on kuitenkin  keskeinen koko kodin kannalta ja makuuhuoneet eivät oikein innostaneet tämän haasteen kannalta. Joten tässäpä tämä.Ensimmäisessä kuvassa avautuu maisema eteisestä olohuoneeseen, etualalla korkea huonetila. Takkakin näkyy jo mukavasti jo heti tässä. Toisessa kuvassa näkymä on sohvalta käsin. Siellä istuskellessa näkyy niin takkaan keittiöön kuin toiseen olohuoneen päätyyn. Kolmannessa kuvassa makoillaankin sitten jo toisella sohvalla television edessä. Ja neljännessä nurkassa harvemmin kyllä oleillaan, sillä se on vanhan pianomme nurkka. Piano siinä vieressä sentään soi silloin tällöin enemmän tai vähemmän epävireisesti. 8)Heitänpä tässä haasteen vielä muutamalle blogille, toivottavasti jaksatte pyöriä kameran kanssa ympäri huonetta.

Näköisiä kulmia, olisi kiva nähdä kulmia ja nurkkia vielä lisää tästä ihanasta kodista.
Anopinkainalo, uudessa blogi-ilmeessä uusia pyörähdyksiä, kiitos!
Talo Askelma, kodista, johon on juuri hiljattain muutettu, ei vielä kovin monta nurkkaa ole nähty, ehkä nyt jotain lisää?8)


Mukavaa viikkoa kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Lupaan toteuttaa heti, kun saan jonkun huoneen kuvattavaan kuntoon! Ei kai tässä haasteessa ole aikarajaa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä elämässä aikaa on. Sitten vaan, kun oikea hetki koittaa. ;)

   Poista
 2. Olipas hauska postaus. Kaunista teillä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, ei muuta kuin nappaa sinäkin haaste mukaan.8)

  VastaaPoista